Sağlık Çalışanlarından Fındıklı Huzurevine Ziyaret

Sağlık Çalışanlarından Fındıklı Huzurevine Ziyaret
Sağlık çalışanları tarafından Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret düzenlendi.

İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Dilek Ercan Köse, Şube Müdürü Bilal Ataşçı, Fındıklı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Nazlı Üçünçü, Evde Sağlık Hizmetleri sorumlu hekimi Dr. Emre Sefa Gültekin ve müdürlük çalışanları tarafından Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine yönelik ziyaret düzenlendi.

saglik-calisanlarindan-findikli-huzurevine-ziyaret-(1).jpg

Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Dilek Ercan Köse, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını saylayacaktır.” dedi.

saglik-calisanlarindan-findikli-huzurevine-ziyaret-(2).jpg

Hepimizin yarının yaşlıları olduğunu belirten Köse, şöyle devam etti: “Rahmet peygamberinin dediği gibi “ eğer siz yaşlılar olmasaydı, belalar üzerimize çağlayanlar gibi dökülürdü” işte Allah’ın size verdiği kıymet böylesine güzel, böylesine bizler tarafından özenilesidir. Bu vesile ile bu anlamlı günü en kalbi hislerimle kutluyor ve nice seneler sizlerle bir arada bulunmayı Cenab-ı Hak’tan diliyor ellerinizden öpüyorum” 

saglik-calisanlarindan-findikli-huzurevine-ziyaret-(6).jpg

Köse, ayrıca Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Abdullah Yıldırtan'a huzurevi sakinlerine hak ettiği değeri verdiği, göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Etkinlik kapsamında meyve içeren sağlıklı ara öğün hakkında müdürlük diyetisyeni Burcu Özgürler tarafından çalışanlara ve kurum sakinlerine bilgi verildi. Özellikle yemeklerin yaşlı ve hastaların sağlık durumlarına uygun olarak hazırlanması gerektiğini belirtti.

saglik-calisanlarindan-findikli-huzurevine-ziyaret-(3).jpg

saglik-calisanlarindan-findikli-huzurevine-ziyaret-(4).jpgsaglik-calisanlarindan-findikli-huzurevine-ziyaret-(5).jpg