Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı Mezunları Diploma Aldı

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı Mezunları Diploma Aldı
Rize'de sağlık çalışanları Yüksek Lisans Programı mezuniyet diplomalarını aldı.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Programını başarıyla tamamlayan sağlık çalışanları mezuniyet diplomalarını aldı.

Rize Sağlık Sen Şube Başkanlığı ile Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü arasında imzalanan protokol gereği “Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı”ndan mezun olan sağlık çalışanları düzenlenen “Diploma Alma ve Kep Atma Töreni”yle diplomalarını aldı.

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-3.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-18.jpg

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen Sağlık Sen Rize Şube Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu öncesi düzenlenen ve Fatma Sonay ile Habibe Erdoğan ilk iki sırayı aldığı mezuniyet töreninde 40 kişi diploma aldı. Rize birincisi Fatma Sonay’ın hazırlamış olduğu bitirme tezinin ise Türkiye 1.’si olduğu açıklandı.

Programa; Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Kaya, Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Fikret Gezgin, Memur Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, Sağlık Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Sağlık Sen Rize Şube Eski Başkanı Muhammet Yazıcı, Toç Bir Sen Rize Şube Başkanı Hasbi Koca, Aile ve Sosyal Politikalar Rize İl Müdürü İdris Altuntaş, mezuniyete hak kazananlar ile Sağlık Sen Üyeleri katıldı.

saglik-sen-rize-kongresi.jpg

Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Fikret Gezgin, törende yaptığı konuşmada, eğitime önem verilmesi gerektiğini ve lisans eğitimlerini tamamlayanların mutlaka yüksek lisans eğitimlerini tamamlaması gerektiğini kaydederek, Rize’nin Türkiye için bir model olduğunu ve Rize modelini şimdi Uşak modeli olarak yeni bir model olarak başlatacaklarını ifade etti.

mehmet-fikret-gezgin.20141020002435.jpg

Gezgin, konuşmasının devamında ise, "Sağlık Sen Genel Merkezi, Sağlık Sen Rize Şubesi ve Muhammet Yazıcı Beyin gayretleriyle gerçekleşen bu eğitimde Rize İl Birincisi olan Fatma Sonay, Beykent Üniversitesi’nin yüz akı oldu. Antalya’dan Rıza Şimşek, Rize’den Fatma Zengin Sonay’ın yazdıkları tezler, Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü sınıflarında elden ele dolaştı. Herkes hayranlık duydu ‘bunu nasıl yaparlar diye’. Bu sadece benim değil, Fatma Hanımın değil aynı zamanda Rize’nin yüz akı oldu. Programda emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum. Bugün burada düzenlediğimiz tören Beykent Üniversitesi için bir onur olmuştur. İnşallah bu işi burada kesmeyecek ve son derece ilgi çekici, son derece yararlı sertifika programları düzenleyeceğiz.” dedi.

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-16.jpg

Rize Sağlık Sen Eski Şube Başkanı Muhammet Yazıcı ise törende yaptığı konuşmada, “Uzun bir mücadele sonunda bu çalışmanın gerçekleştirilmiş olmasına vesile olmak ne kadar mutluluk verici olsa da asıl mutluluk arkadaşlarımızın yüzümüzü ak çıkarması oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, Allah yollarını açık etsin.” dedi.

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-12.jpg

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Kaya  ise programdaki konuşmasında, Sağlık Sen olarak büyük bir aile olduklarını ve Sağlık Sen’in eğitim öğretime büyük önem verdiğini kaydederek, eğitimin ömür boyu devam ettiğini ifade etti.

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-11.jpg

Eğitim, öğretim ve duyguyu, kadirşinaslığı, kardeşliği bununla beraber kardeşlik duygusu içerisinde gerçekleşen eğitimde Beykent Üniversitesi’n kurumsal anlamda teşekkür ve minnet borçluyum. Muhammet Başkanımızdan Allah razı olsun. Rize’de yüksek lisans eğitim programının açılması yönünde ciddi gayret gösterdi. Muhammet  Başkanımızdan sonra bayrağı devralan İsmail Başkanımız da eğitimin devam etmesi yönünde emekler verdi. Ben emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. İnşallah yüksek lisans eğitimlerini tamamlayan 40 arkadaşımızın yüksek lisansları hayırlara vesile olur ve hayırlı hizmetler nasip eder. Vatana millete hayırlı olur inşallah. Önümüzdeki süreçte inşallah yeniden yüksek lisans programı olacaktır.” dedi.

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-10.jpg

Mezunlar adına konuşma yapan Rize Birincisi Fatma Sonay ise, aile hayatıyla birlikte iş hayatının Yüksek Lisans Eğitimini zorlaştırdığına dikkat çekerek, herşeye rağmen eğitimi tamamlamayı başardıklarından dolayı mutlu oldukları ifadesinde bulunarak, eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

fatma-sonay.jpg

Mezuniet programı, diplomaların verilmesi ve kep atma ile sona erdi.

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-22.20141020003242.jpg

mehmet-fikretgezgin-fatma-sonay.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-14.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-8.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-15.jpg

mustafa-celik.20141020002824.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-4.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-5.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-6.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-7.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-9.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-13.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-17.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-20.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-21.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-19.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-1.jpg

saglik-kurumlari-isletmeciligi-yuksek-lisans-programi-mezuniyet-toreni-2.jpg