Sağlık Müdürü Dr. Tepe'den Doktora Yapılan Saldırıya Kınama

Sağlık Müdürü Dr. Tepe'den Doktora Yapılan Saldırıya Kınama
Rize İl Sağlık Müdürü Doktor Mustafa Tepe, Çayeli ilçesinde doktor Abdullah Yağcı'nın hasta yakını tarafından saldırıya uğramasını kınadı.

Dr. Tepe, yaptığı açıklamada, Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi acil servisinde görev yapan Doktor Yağcı'ya bugün nöbet çıkışında saldırıldığını anımsattı.

Kutsal bir görevi ifa ederek vatandaşların erişilebilir ve etkin sağlık hizmeti alabilmesi için özveriyle çalışan hekimler ve sağlık çalışanlarının, bu tür üzücü olaylarla karşı karşıya kalmasının kendilerini derinden yaraladığını ifade eden Tepe, şunları kaydetti: ''İnsanlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için, kendini bu onurlu mesleğe adayan, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı amaç edinen, gece gündüz kar, çamur, bayram, tatil demeden insanların daha sağlıklı ve kaliteli yaşaması için hiçbir çabayı esirgemeyen, sağlık hizmetlerinin her alanında görevini hep zamanında ve fedakarca yapan tüm sağlık çalışanlarımız adına meslektaşımız doktor Abdullah Yağcı'ya yapılan saldırıyı kınıyoruz. Genel anlamda vatandaşlarımız nezdinde, kendilerine böylesine hizmet eden sağlık çalışanlarının değerinin tartışılamayacak kadar büyük olduğu kesindir. Bu sebeple biz sağlık çalışanları hizmet etmekle onur duyduğumuz kıymetli halkımızı en büyük destekçimiz ve güvencemiz olarak görüyoruz.''

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Doktora Şiddet !