Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı Yılmaz’dan Taziye Mesajı

Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı Yılmaz’dan Taziye Mesajı
Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, ambulans kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Yıldırım ve 7 aylık bebek Demet Ayhan için taziye mesajı yayınladı.

Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Rize'nin İyidere ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen ambulans kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Yıldırım ile 7 aylık bebek Demet Ayhan için taziye mesajı yayınladı.

Mesajında Yıldırım ve Ayhan'a Allah (c.c.)'den rahmet, ailelerine başsağlığı dileğinde bulunan Yılmaz, aynı kazada yaralananlara da acil şifalar duasında bulunarak, "İyidere'de meydana gelen trafik kazasında sağlık memuru Mehmet Yıldırım’ın hayatını kaybetmesi, sağlık camiasını derin bir üzüntüye boğmuştur. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarılı bir şekilde görev yapan ve aynı zamanda Sağlık-Sen üyesi olan Mehmet Yıldırım arkadaşımızı böyle bir olay sonrası kaybetmemiz dolayısıyla acımız çok büyük. Değerli, başarılı ve güler yüzlü bir arkadaşımızdı. Sağlık camiası değerli bir çalışanını kaybetti. Çok üzüntülüyüz. Yıldırım’a ve aynı kazada hayatını kaybeden Minik Demet'e Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve tüm sağlık camiasına sabır ve baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

Yılmaz mesajının devamında ise sağlık çalışanlarının ülkemizin dört bir tarafında din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen sağlık hizmeti sunmaktan, insanlarımıza yardım elini uzatmaktan başka hiçbir derdi olmadan ulvi bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.