Sağlık-Sen Rize Şubesi Kültür Gezisi Düzenliyor

Sağlık-Sen Rize Şubesi Kültür Gezisi Düzenliyor
Sağlık-Sen Rize Şubesi tarafından düzenlenen kültür turlarının birincisi Gürcistan’ın Batum şehrine yapılacak.

Batum’un tarihi ve turistik bölgelerinin ziyaret edileceği günübirlik gezi programında, Batum Goino Kalesi, Botanik Bahçesi, Piazza Meydanı, Batum’un heykellerle dolu meydanları, teleferik gezisi, su ve ışık gösterileri yer alacak.

Düzenlenecek olan gezi hakkında bilgi veren Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Türkiye’de sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttığını, bu artışta fiziki gelişmenin yanı sıra sağlık çalışanlarının özverili gayretlerinin de payının büyük olduğunu söyledi.

Sağlık-Sen olarak, üyelerinin moral motivasyonuna katkı sağlamak maksadıyla kültürel gezilerin ilkini düzenleyeceklerini belirten Yılmaz, üyelerimizden gelen talep istek doğrultusunda bu gezilere devam edeceklerini ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacakları belirtti.

Geziye sendika temsilcileri ile üyeler ve ailelerinden oluşan kişilerin katılabileceğini belirterek, şunları kaydetti: "Üyelerimizden gelen talep ve sayıya göre gezi tarihini belirleyeceğiz. Anlaştığımız tur şirketi ile yol ücreti ve açık büfe yemek dâhil sadece 35 TL karşılığında isteyen tüm üyelerimiz geziye katılabilecek. Katılmak isteyen üyelerimiz isimleri en geç 05 Mayıs 2016 Perşembe Gününe kadar çalıştığı kurumdaki sendika temsilcisine ismini ve/veya yakınını bildirmesi gerekiyor”