Sağlıkçılardan Akgül'e Destek

Sağlıkçılardan Akgül'e Destek
Çalışmalarını aralıksız devam ettiren MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif AKGÜL ve ekibi 82.yıl Devlet hastanesini ziyaret etti.

Daha önce aynı hastanede uzman doktor olarak çalışmış olması sebebiyle ilgi ve destek ile karşılanan MHP Rize Belediye Başkan adayı doktor arkadaşlarını , hastane yönetimini, çalışan hemşire ve personeli, hastaları ve Kamu Hastaneleri sekreterliğini ve ayrıca Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Dr Şafak SÜNBÜL 'ü de ziyaret etti.

02.20140307094532.jpg
 
Rize merkezde sağlık çalışanlarından büyük destek toplayan Uzm.Dr Zelkif AKGÜL, şu ifadelerde bulundu; 'Ben burada hizmet veren tüm sağlık çalışanı ve meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Biliyorum ki çok zor bir görevi özveri ile yapmaktalar. Bu görevi yaptıkları şehrimizde görev dışındaki zamanlarında güzel, sosyal ve aktif bir şehirde yaşamak istiyorlar ve hayatlarının iş dışında ki zamanlarında güzel hizmet almak istiyorlar.Fakat bu imkanı sağlayan bir belediye hizmeti ve alt yapı Rize de yok.Burayı 10 yıl iktidar belediyesi yönetti ama maalesef özlenen ve beklenen hizmet yerine RANT BELEDİYECİLİĞİ yaptılar.

03.20140307094544.jpg

Biz ÜRETEN HİZMET BELEDİYECİĞİ, yapmak için yola çıktık ve projelerimiz tüm ihtiyaçlara hizmet eden 53 projeden oluşmakta.Biz bu hizmeti vermek için elimizden gelenden fazlasını yapacağız.Çünkü bizde burada yaşıyoruz.Öyle kimselerin emri ve göndermesi ile buraya gelmedik.Rize'mizi seviyor ve burada yaşıyoruz.Burada yapacağımız hizmet aynı zamanda kendimize hizmet olacak.Yani beraber yaşadığımız şehri güzelleştireceğiz.'