Şahikalı Öğrenci ve Velilerden Çanakkale Sergisi

Şahikalı Öğrenci ve Velilerden Çanakkale Sergisi
Şahika Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrencileri ve...

Şahika Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu öğrencileri ve velileri tarafından Çanakkale Savaşı’nı anlatan görseller ve resimlerin yer aldığı sergi açıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. Yıl dönümü nedeniyle okulda eğitim gören anasınıfı öğrencileri ve velileri tarafından ‘Çanakkale Savaşı’ konulu görseller ve resimlerin yer aldığı sergi açılışı yapıldı. “Veliler Yapıyor, Öğrenciler Bilinçleniyor” sloganı altında yapılan serginin açılış kurdelesini Okul Müdürü İsmail Akgül ve minik öğrenciler kesti.

Müdür İsmail Akgül, yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü kapsamında böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Okulumuzda eğitim gören anasınıfı öğrencileri ve velileri işbirliği ile yapılan görseller ve resimler bu sergide buluştu. Sergi, içeriğinde yer alan konular düşünüldüğünde anlam olarak büyük önem taşıyor. Çanakkale’de yaşanan büyük zaferin önemini minik öğrencilerimize iyi aşılamamız gerekiyor. Öğrencilerimizin Çanakkale bilinciyle yetişmesini istiyoruz. Sergimiz okulumuzda üç gün sergilenecek. Bizlerin rahatça yaşadığı bu topraklarda yıllar önce canını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Bu sergide büyük emek gösteren öğrenci velilerimizi de kutluyoruz.” dedi.

sahikali-ogrenci-ve-velilerden-canakkale-sergisi-1.jpg

Haber: Hızır İlyas Yıldırım