Sahil Camii Eğitim Kompleksine Tam Not

Sahil Camii Eğitim Kompleksine Tam Not
Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü ve Yurt Dışı Türkler Daire Başkanı Dr. M. Fevzi Hamurcu'dan, Rize Sahil Camii Eğitim Kompleksine tam not!..

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü ve Yurt Dışı Türkler Daire Başkanı Dr. M. Fevzi Hamurcu, yapımı bir süre önce tamamlanan Rize Sahil Camii Eğitim Kompleksine ziyarette bulundu. Kompleksin fevkalade güzel olduğunu belirten Dr. M. Fevzi Hamurcu, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan ile kompleksin yapımında emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti.

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(16).jpg

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından okul öncesi çocuklara yönelik başlatılan “Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi” çerçevesinde pilot olarak seçilen iller arasında bulunan Rize'de önümüzdeki eğitim-öğretim yılında hizmete açılacak olan Sahil Camii eğitim kompleksi, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş ve Yurt Dışı Türkler Daire Başkanı Dr. M. Fevzi Hamurcu tarafından ziyaret edildi.

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(15).jpg

Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi’nde yeni eğitim-öğretim yılının açılış merasimi için Rize'de bulunan Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş ve Yurt Dışı Türkler Daire Başkanı Dr. M. Fevzi Hamurcu’ya İl Müftüsü Yusuf Doğan, Yusuf Karali Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, Trabzon Akçaabat Darıca Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki ve İl Müftü Yardımcısı İsmail Temel eşlik etti.

Genel Müdür Erbaş, beraberindeki heyetle birlikte eğitim kompleksindeki tüm odaları tek tek gezerek İl Müftüsü Yusuf Doğan ve emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti.

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(14).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(1).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(2).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(3).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(4).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(5).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(6).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(7).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(8).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(9).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(10).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(11).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(12).jpg

sahil-camii-egitim-kompleksine-tam-not-(13).jpg