Sahte Para İle Alışveriş Yapan Şahıs Yakalandı

Sahte Para İle Alışveriş Yapan Şahıs Yakalandı
Samsun'da bir akaryakıt istasyonunda sahte para ile alışveriş yapan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Samsun'da bir akaryakıt istasyonunda sahte para ile alışveriş yapan şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Şahsın üzerinden 9 adet sahte 100 TL ile esrarlı sigara çıktı.

Samsun-Çarşamba karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna 4 adet 100 TL'lik sahte para verildiği ihbarı üzerine Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada akaryakıt istasyonuna sahte parayı veren E.D.(54), yapılan takip sonucunda Terme ilçesinde yakalandı. Araçta yapılan aramada 9 adet sahte 100 TL, ayrıca araçtan 1 adet esrarlı sigara ele geçirildi.

Vezirköprü'de 103 sentetik ecza ele geçirildi

Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan yol uygulamasında ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 178 adet tabancaya ait fişek, 103 adet sentetik ecza, 1 adet bıçak ele geçirildi. 4 şahsa adli işlem yapıldı.

Sahte Para İle Alışveriş Yapan Şahıs Yakalandı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.