Sakarya BŞB Başkan Adayı Ekrem Yüce’den olay53’e Ziyaret

Sakarya BŞB Başkan Adayı Ekrem Yüce’den olay53’e Ziyaret
AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Rize’de olay53’e ziyarette bulundu.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanlığından ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne atanan ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandığından ÇAYKUR Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Ekrem Yüce, bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Rize’de, olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetemize ziyarette bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette, Türkiye'nin birçok yerinde üst düzey görevlerde bulunduğunu ifade eden Sakarya BŞB Adayı Ekrem Yüce, mahalli idareler seçimlerinde gönülleri kazanarak hemşehrilerine hizmet etmenin kendisini onure edeceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Sakarya’da çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Yüce, Rize’ye bazı temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiğini kaydederek, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde tüm Rizeli ve Karadenizli hemşehrilerinden destek beklediğini ifade etti.

ekrem-yuce-olay53-ziyareti-1.jpg

Makam mevki peşinde olmadığını ve geride bıraktığı görevinin bunun bir göstergesi olduğunu sözlerine ekleyen Yüce, kısa süren 2. Dönem ÇAYKUR Genel Müdürlüğü görevi esnasında birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve bunların ÇAYKUR’a katkı sağlayacağını belirtti.

Haber Portalımızın İmtiyaz Sahibi Mustafa Köroğlu, Yayın Koordinatörü İbrahim Köroğlu ve Genel Yayın Yönetmeni Ali Köroğlu ile bir süre sohbet etti. Köroğlu Başkan Adayı Ekrem Yüce’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, seçim sürecinde Yüce'ye başarılar diledi.

olay53-001.jpg