Sakarya Rizeliler Derneği'nden Kurucu Başkana Vefa!

Sakarya Rizeliler Derneği'nden Kurucu Başkana Vefa!
Sakarya Rizeliler Derneğinin yeni Başkanı Hasan Dişli ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin kurucu başkanlığını yapmış olan iş adamı Resul Temizel'i iş yerinde ziyaret etti.

Sakarya Rizeliler Derneğinin yeni Başkanı Hasan Dişli, beraberinde yeni yönetim kurulu üyeleri Taşkın Deniz Birdane, Halil Atay, Mehmet Topçu, Mustafa Korkmaz ve Yunus Keskin ile birlikte derneğin kurucu başkanlığını yapmış olan iş adamı Resul Temizel'i iş yerinde ziyaret etti.

Sakarya Rizeliler Derneğinde yeni dönem için kolları sıvayan Başkan Hasan Dişli, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada "Önemli ve ciddi çalışmalar altına imza atacak yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. Sakaryalılık ruhu ile kökenini ve geçmişini unutmayan, bu anlamda önemli çalışmalar gerçekleştiren bir sivil toplum kuruluşu olacağız. Hedefimiz tüm platformlarda Sakaryalı Rizelilerin sesini duyurmak. Tüm Rize kökenli, Sakaryalı hemşerilerimizi derneğimize davet ediyoruz. Hep beraber tüm hemşerilerimiz için çalışmalıyız" dedi.

Başkan Hasan Dişli derneğimizin yeni yönetimi olarak ilk faaliyetimizi çok değerli kurucu başkanımız Sayın Resul Temizel'i ziyaret ederek başlamak istedik. Kendisinin bizlere göstermiş olduğu konukseverlik, içtenlik ve samimiyetiyle de tam bir hemşeri canlısı olduğunu gösterdi. Bugünkü ziyaretimizde ortak yaşanmışlıkların ve dostlarla olan ilişkilerin samimi bir sohbet ortamında paylaşımı ile nostaljik bir atmosfer yaşadık. Kurucu Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz dedi.

Rizeliler Derneği Kurucu Başkanı Resul Temizel ise, yeni dernek yönetiminin ziyaretinden ziyadesiyle mutlu olduğunu dile getirerek Sakaryalı Rizeliler olarak çok istekli ve arzulu gördüğü ve başarılı çalışmalar altına imza atacaklarına inandığı bu genç yeni yönetim kurulu üyelerine herkesin destek vermesini istedi.

sakarya-rizeliler-derneginden-resul-temizele-ziyaret-1.20130422140122.jpg