Şakir Özkayımoğlu: "Oyunun tek hakimiydik"

Şakir Özkayımoğlu: "Oyunun tek hakimiydik"
Çaykur Rizespor'u Rize'de 2-0 mağlup eden Göztepe'de Teknik Sorumlu Şakir Özkayımoğlu, çok zor kaybeden bir takıma karşı oynadıklarını kaydetti.

Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, Çaykur Rizespor'un iç sahada ilk kez kaybettiğini belirterek, şunları söyledi: "Ligdeki tek yenilgileri Adanaspor deplasmanında. İçeride yenilgisi olmayan bir takım. Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik. Oyunun tek hakimiydik. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Oyunu elimizde tuttuk. Bu galibiyetle 24 puana ulaştık ve yavaş yavaş yukarı tırmanmaya başladık. Şanlı Göztepe taraftarı uzun yoldan geldi. Galibiyetle geri dönmeleri bizi mutlu etti. Şanlı Göztepe camiasına 3 puan hayırlı olsun."

Hafta içi kupa maçı oynayacaklarını hatırlatan Özkayımoğlu, Bodrumspor'u yenerek ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum