Salarha Belde Belediye Başkanı Hasan Kara: Durmak Yok, Yola Devam

Salarha Belde Belediye Başkanı Hasan Kara: Durmak Yok, Yola Devam
Salarha Belde Belediye Başkanı Hasan Kara, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterileceğini ümit ettiğini belirterek, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde tekrar aday olma niyetiyle durmak yok yola devam diyoruz.” dedi

AK Parti Genel Merkezinin almış olduğu kararla mevcut belediye başkanları ile AK Parti İl ve İlçe Başkanları 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulunmadı. 

Rize Merkeze bağlı Salarha Belde Belediye Başkanı Hasan Kara, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak tekrar aday gösterilme ümidini taşıdığına vurgu yaptı. 24 yıllık belediyecilik tecrübesiyle yeni dönemde daha güzel bir Salarha için “durmak yok yola devam” parolasıyla çalışacaklarını ifade eden Kara, mesajında, “1994 yılında başladığımız belediyecilik hayatımızda 2014 yılından itibaren Belediye Başkanı olarak devam ettiğimiz bu kutsal görevde bugüne kadar mevcut imkanlar dahilinde elimizden gelen gayreti göstererek yoğun bir çalışma dönemini geride bırakırken edindiğimiz tecrübe ve birikimlerimizle 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde tekrar aday olma niyetiyle durmak yok yola devam diyoruz. Bugüne kadar bizlere hoşgörüsünü ve güvenini eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür eder, yeni dönemde de aynı hoşgörü ve güvenlerini devam ettirmelerini istirham ediyorum. Emin adımlarla, hedeflediğimiz daha güzel bir Salarha için durmak yok yola devam.” ifadelerini kullandı.