Salarha Belediyesi'nden Öğrencilere Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlik Gezisi

Salarha Belediyesi'nden Öğrencilere Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlik Gezisi
Salarha Belediyesi'nin katkılarıyla beldedeki iki okulun 8. sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Anıtkabir ve Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret etti.

Rize’nin Salarha Belde Belediyesi, beldedeki Şehit Nedim Çalık Ortaokulu ve Kasarcılar Ortaokulunun 8. sınıf öğrencileri için Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlik ziyaretleri organizasyonu düzenledi.

Öğrencilerin milli bilincini kuvvetlendirmek amacıyla geleneksel hale getirilen Anıtkabir ve Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret programının bu yıl 5. kez düzenlendiği bildirildi.

salarha-belediyesinin-katkilariyla-beldedeki-iki-okulun-8.-sinif-ogrencileri,-ogretmenleri-esliginde-anitkabir-ve-canakkale-sehitligini-ziyaret-etti-(4).jpgsalarha-belediyesinin-katkilariyla-beldedeki-iki-okulun-8.-sinif-ogrencileri,-ogretmenleri-esliginde-anitkabir-ve-canakkale-sehitligini-ziyaret-etti-(1).jpgsalarha-belediyesinin-katkilariyla-beldedeki-iki-okulun-8.-sinif-ogrencileri,-ogretmenleri-esliginde-anitkabir-ve-canakkale-sehitligini-ziyaret-etti-(5).jpgsalarha-belediyesinin-katkilariyla-beldedeki-iki-okulun-8.-sinif-ogrencileri,-ogretmenleri-esliginde-anitkabir-ve-canakkale-sehitligini-ziyaret-etti-(6).jpg