Salarha Sular Altında

Salarha Sular Altında
Rize-Küçükçayır yolu, toprak kayması sonucu ulaşıma Kapandı. Dere kenarındaki bir çay fabrikasının da aralarında bulunduğu bazı ev ve işyerlerinde su baskını yaşandı.

Rize'de etkili sağanak nedeniyle Salarha Deresi'nin taşması sonucu bir köy yolunun ulaşıma kapandığı, dere kenarındaki bir çay fabrikasının da aralarında bulunduğu bazı ev ve iş yerlerinde su baskını yaşandı.

7048

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kentin özellikle doğu bölümünde saat 15.00 sıralarından itibaren etkisi gösteren sağanak yağış nedeniyle Salarha Deresi'nde taşkınlar meydana geldi.

Taşkınlar sonucu meydana gelen toprak kayması nedeniyle Rize ile merkez köylerden Küçükçayır arasındaki kara yolu ulaşıma kapandı. 

7101

Dere kenarındaki, Çaykur'a ait Ambarlık Çay Fabrikası'nın da aralarında bulunduğu bazı ev ve iş yerlerinin su altında kaldığı belirtildi.

7045

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tufan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha yukarıda bulunan Karayemiş, Çaybaşı ve Karasu gibi köylerde dere kenarında bulunan ev ve dükkanların sular altında kaldığını öğrendiklerini belirterek, ''Karasu köyüne 5 kilometre kala yol, toprak kayması nedeniyle kapandı. Belediye ekipleri kapanan yolu açmaya çalışıyor'' dedi.

7046

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/ikizdere-deresi-tasti-6766.htm

https://www.olay53.com/haber/karasuda-hasar-buyuk-6793.htm

https://www.olay53.com/haber/rize-sele-gitti-6770.htm

https://www.olay53.com/haber/rize-sular-altinda-6790.htm

https://www.olay53.com/haber/baskan-bakirci-sel-bolgesinde--6791.htm

https://www.olay53.com/haber/buyukkoy-yolu-kapandi-6794.htm

https://www.olay53.com/haber/36-koye-ulasim-verilemiyor-6795.htm

https://www.olay53.com/haber/-doganin-dengesini-bozdular-6806.htm