Salarha Vadisi Muhtarlarından Şehir Hastanesi İçin Balcı'ya Destek Ziyareti

Salarha Vadisi Muhtarlarından Şehir Hastanesi İçin Balcı'ya Destek Ziyareti
Salarha Vadisi Platformu heyetinden Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı’ya destek ziyareti…

Rize’de yapılması planlanan şehir hastanesi için yer arayışları devam ederken, hastane için en uygun yerin kendi bölgesi olduğunu ifade eden farklı bölgelerin muhtarları bu kapsamda destek ziyaretlerine başladı.

Rize’nin Salarha bölgesinde yer alan 48 köy ve mahalle muhtarları ile bazı STK’lar tarihi bir birliktelik içine girerek “Salarha Vadisi Muhtarları tek ses, tek nefes” sloganı ile bir araya gelerek, Salarha Vadisi Platformu adı altında birleşti.

Salarha Vadisi Platformu heyeti Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı’yı ziyaret ederek, şehir hastanesi için en uygun alanın Salarha Vadisi olduğunu kaydetti ve Balcı’dan şehir hastanesi için destek istedi.

Ziyarette şehir hastahanesinin Salarha Vadisine yakışacağını ifade eden muhtarlar, “Salarha tüneliyle dağın arkasına, Salarha Vadisine kurulması planlanan Güney Rize’yi şehir hastahanesiyle taçlandırmk istiyoruz” diye konuştu.

salarha-vadisi-platformu-heyetinden-muradiye-belde-belediye-baskani-musa-sureyya-balci’ya-destek-ziyareti-(1).jpgsalarha-vadisi-platformu-heyetinden-muradiye-belde-belediye-baskani-musa-sureyya-balci’ya-destek-ziyareti-(4).jpgsalarha-vadisi-platformu-heyetinden-muradiye-belde-belediye-baskani-musa-sureyya-balci’ya-destek-ziyareti-(3).jpg