Salarha’dan Avcı’ya Tam Destek

Salarha’dan Avcı’ya Tam Destek
Salarha Vadisi, AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı’ya 24 Haziran seçimlerinde tam destek verecek.

Milletvekili Adayı Avcı Salarha Vadisi Yeni Şehir Kalkındırma ve Dayanışma Derneği’ne yaptığı ziyarette, Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, Rize Belediye eski Başkanı Halil Bakırcı, Salvader Dernek Başkanı Dursun Ali Toptan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İl Genel Meclisi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Rahmi Metin ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

muhammed-avci-046.jpg

AHMET KABİL: “MECLİSTE DAHA GÜÇLÜ OLMAK İÇİN AVCI’YA DESTEK”

Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, “Muhammed beye vereceğiniz destek çok önemli. Hem hizmet alma, hem de mecliste daha güçlü olmak açısından biz bu desteği vereceğiz” dedi.

HALİL BAKIRCI: “MUHAMMED AVCI BU BÖLGENİN KÜLTÜRÜYLE YOĞRULDU”

Rize Belediye eski Başkanı Halil Bakırcı, “Muhammed bey bu bölgenin kültürüyle yoğrulmuş bir insandır. Muhammed bey Salarha deresinin gür sesini arkasında hissederse çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi iyi takip eder” dedi.

54-019.jpg

DURSUN ALİ TOPTAN: “MUHAMMED AVCI’NIN KAPISINI ÇALDIĞIMIZDA BİZE HEP DESTEK OLDU”

Salvader Dernek Başkanı Dursun Ali Toptan, “Sayın vekil adayımız Muhammed Avcı bu derneğin kurucu üyelerindendir. Biz Salvader ailesi olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Sayın Muhammed Avcı’nın il başkanlığı döneminde ne kadar kapısını çaldıysak bize “şu olmaz veya şuna bakamam” dememiştir. Elinden gelen bütün gayreti göstermiştir. Doğalgaz çalışmamız için yanına gittiğimizde de telefonlara sarıldı, enerji bakanlığına kadar aramadık yer bırakmadı” dedi.

ss-008.jpg

MEHMET KAZANCI: “MUHAMMED AVCI GENÇ VE BİRİKİMİ FAZLA BİR KİŞİDİR”

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, “Allah vekilimizin de bölgemizin de bahtını açık etsin. Sayın Muhammed Avcı genç ve birikimi fazla bir kişidir. Hepimiz el birliğiyle inşallah mecliste kendisini milletvekili olarak görmek için destek vereceğiz” dedi.

RAHMİ METİN: “MUHAMMED AVCI’YA GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

İl Genel Meclisi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Rahmi Metin, “Rize’mizin evladı olan ve derneğimizin kurucu üyelerinden olan Muhammed Avcı beye gereken desteği vereceğiz” dedi.muhammed-avci-rize-002.jpg

22-040.jpg