Saldırının kodları çözüldü

Saldırının kodları çözüldü
İnsanlık konvoyuna saldırarak çok sayıda insanı iehit eden İsrail'in İskenderun'daki birliğimize saldırıda parmağı olduğu bulguları var. İnsanlık konvoyu ile birliğin saldırı zamanlamasına dikkat!

İşte İsrail bu! Kahpe, sinsi ve adi!

İsrail bir devlet olamadığını ve olamayacağını bu hain saldırıyla bir kez daha ispat etti. Gazze'ye giden yardım gemilerine İsrail askerleri helikopterlerden indi ve ateş açtı. Operasyonda 20*ye yakın suçsuz insan hayatını kaybetti. Ancak net sayı henüz belli değil.

Kurşunun, özel timin bir bebenin mamasını, hırkasını yeneceğini sanıyor, dünyanın en adi sistemi.
Bu alçaklar ikinci dünya savaşında ne olduğu hala bir muamma olan bir katliam hikayesiyle, ebleh batı dünyasını da yanlarına alarak, mazlum edebiyatıyla on yıllardır insanları katlediyor, yuvaları dağıtıyor.

NELER OLACAK?

Daha önce duyurmuştuk.

Saldırırsa savaş çıkacak demiştik.

Evet artık savaş başladı.

Resmi olarak İsrail bu savaşı başlattı. Sonucu kendi görecek. Köksüz ve sanal devletin bu saatten sonra işi zor!

Bu zamana kadar kendi çıkarı için de İsrail'in artık tutacak dalı kalmadı! Batı ne olduklarını bu sefer anladı. Anlamazsa onlar da savaşın o yanında olacak.

Dünya bu olaya baş kaldıracak, kaldırıyor. AB soruşturma açılmasını istedi. Dünyanın her tarafından büyük tepki var.

Bundan sonra onlara hiçbir yerde rahat yok. İstediklerini yapamayacaklar, inandıramayacaklar.

Özgürlüklerini kendi elleriyle teslim ettiler.

SANKİ BİLGİSAYAR OYUNU OYNUYORLAR!

Görüntülerden fark edilmiştir. O adi, insan kılıklı askerler sanki bilgisayar oyunu oynuyormuşçasına, insanları katlediyorlar. Karşılarındakilerin elinde ise hiçbir şey yok. Görüntüler yalancıların yalancılıklarını bir kez daha belgeliyor. Bu yalanları ilk değil. 

DIŞİŞLERİ NE DİYOR? 

Dışileri Bakanlığı'nın, "İsrail'in bu insanlık dışı uygulamalarını şiddetle kınıyoruz. Açık denizlerde gerçekleşmiş, uluslararası hukukun ağır bir ihlalini teşkil eden bu müessif olay ilişkilerimizde telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilecektir." ifadeleri bundan sonraki süreçte olacakları gösteriyor.

Bakanlık açıklamasında ayrıca "Tel Aviv Büyükelçiliğimiz tarafından sürdürülen girişimlerin yanısıra Bakanlığımıza davet edilen İsrail'in Ankara Büyükelçisi nezdinde bu kabul edilemez olay kuvvetle kınanmakta ve kendisinden acilen izahat talep edilmektedir. Gerekçe ne olursa olsun, yalnızca barışçı faaliyetlerde bulunan sivillere karşı bu tür hareketlerin kabulü mümkün değildir. İsrail'in uluslararası hukukun ihlalini teşkil eden bu davranışının sonuçlarına katlanması gerekecektir'' diyerek hain saldırıyı konumlandırıyor. 

HATAY SALDIRISINDA İSRAİL PARMAĞI

Devlet erkanı diplomasi nedeniyle çok net konuşamıyor ama biz konuşalım. 6 askerimizin şehit edildiği Hatay saldırısı bundan önceki bir çok PKK saldırında olduğu gibi çok büyük bir ihtimalle bir İsrail operasyonu. Oluş, icra ve plan şekilleri bu yönde kuşkuları doğurmakta. İsrail katliamından önce Türkiye'de böyle bir operasyonu kullanarak güya uyarmıştır!

Ankara her şeyi biliyor! Bilmeyen kendini devlet sanan, çiftlik sahibi! Hatay'da saldırının yapıldığı saat 00.40 gündemin istedikleri gibi şekillendirecekleri bir saat. Ajanslar flash ve son dakika geçiyor saldırıyı. 6 körpe can PKK'nın saldırı şekline benzemeyen bir yöntemle şehit oluyor. Bugüne kadar PKK deniz birliklerimize hiç saldırı düzenlemedi.
GEMİDEN YAYINI DURDURAMADILAR YOKSA GÜNDEM SADECE DENİZ BİRLİĞİNE SALDIRI OLACAKTI
İsrail insanlık konvoyuna saldırı yaparken ilk hedefi gemiden dışarıya açılan bağlantıları kesmekti. Gemiden yapılan yayınları durduramayınca da insanlık konvoyuna yapılan saldırı apaçık ortada kaldı. İsrail aynı gecede Türkiye'den iki hedefini vurmuş oldu.
Her ikisi de Akdeniz'de olan hedeflerden birisi 'İnsanlık konvoyu' öteki ise 'İskenderun Deniz Üs Komutanlığı İkmal Birliği'

Bir savaşta 250 bin şehit veren bir memleketi rahatsız edeceğini, yeneceğini sanıyor...

PKK'nın, Kuzey Irak'ın bir kukla olduğunu kim inkar edecek? Bundan sonra sahipler ve hizmetkarların işi zor!

Ankara, İstanbul, Bursa, Diyarbakır herkes ayakta. Türkiye ayakta. Bu ülkenin insanlarının önünde kimse duramaz! Bu ülke insanı sabırlıdır, merhametlidir, acıma duygusu vardır.

Ve göreceksiniz bu ülke insanları bundan sonra onlar değil binlerce gemi, kamyon ve yaya, binlerce STK, Filistin'e Gazze'ye gidecek, oraları selamete kavuşturacaktır.

Türkiye - İsrail ilişkileri bu saatten sonra artık normal olamaz. İsrail ilişkileri zor duruma soktu. Bundan en büyük kaybı da kendisi görecek!

Ey Fatıma, ey Zehra, ey Zeynep...

Ey Muhammed, ey Ahmed, ey Velid, ey Selahattin...

Yetişti, yetiştik size...

Zulmün sonuna az bir zaman kaldı.  

Sabır...

Ya zorla, ya iyilikle...

* Gemide hain saldırıda ölenlere Allah'tan rahmet dileriz. Onlar tarihe altın harflerle kazınan şahitler listesine dahil oldular. Onlar dünyada belki de son büyük savaşta öldürülenler olarak mazlumlar sınıfında yer alacaklar!
Kaynak:toplumsalhafiza.com