Saltuk Deniz, Sahada Vatandaşı Dinliyor

Saltuk Deniz, Sahada Vatandaşı Dinliyor
CHP Rize Milletvekili Aday Adayı Saltuk Deniz, il başkanlığı döneminde olduğu gibi milletvekili aday adaylığı sürecinde de sahaları boş bırakmıyor. Deniz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte Toptancılar Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığı sürecinde toplumsal olaylara verdiği destek ve vatandaşlarla birebir yakın temasta bulunan CHP Rize Milletvekili Aday Adayı Saltuk Deniz, milletvekili aday adaylığı sürecinde de sahaları boş bırakmıyor. Deniz, beraberinde Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, İl ve İlçe yöneticileri ile Engindere Mahallesindeki Toptancılar Sitesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

“Ekonomiyi Düzeltecek Hukuk Devletini Hep Birlikte İnşa Edeceğiz”

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Aday Adayı Saltuk Deniz, vatandaşların ekonomideki istikrarsızlıktan dert yandıklarını ve ilgiyle karşılandıklarını belirterek, “Hepimizi derinden etkileyen ekonomik krizin nedeninin adaletsiz ve liyakatsiz düzen olduğunu biliyoruz. Bizim iktidarımızda bu düzeni değiştireceğiz ve ekonomiyi istikrarlı hale getirecek olan hukuk devletini hep birlikte inşa edeceğiz. Üreticinin, esnafın, katma değer üreten herkesin verdiği emeğin karşılığını alacağı bir Türkiye imkânsız değil, bundan beş altı ay sonra hepimiz rahat bir nefes alacağız.” dedi.

cumhuriyet-halk-partisi-rize-milletvekili-aday-adayi-saltuk-deniz-il-baskanligi-doneminde-oldugu-gibi-milletvekili-aday-adayligi-surecinde-de-sahalari-bos-birakmiyor-8.jpgcumhuriyet-halk-partisi-rize-milletvekili-aday-adayi-saltuk-deniz-il-baskanligi-doneminde-oldugu-gibi-milletvekili-aday-adayligi-surecinde-de-sahalari-bos-birakmiyor-11.jpgcumhuriyet-halk-partisi-rize-milletvekili-aday-adayi-saltuk-deniz-il-baskanligi-doneminde-oldugu-gibi-milletvekili-aday-adayligi-surecinde-de-sahalari-bos-birakmiyor-1.jpgcumhuriyet-halk-partisi-rize-milletvekili-aday-adayi-saltuk-deniz-il-baskanligi-doneminde-oldugu-gibi-milletvekili-aday-adayligi-surecinde-de-sahalari-bos-birakmiyor-2.jpgcumhuriyet-halk-partisi-rize-milletvekili-aday-adayi-saltuk-deniz-il-baskanligi-doneminde-oldugu-gibi-milletvekili-aday-adayligi-surecinde-de-sahalari-bos-birakmiyor-3.jpgcumhuriyet-halk-partisi-rize-milletvekili-aday-adayi-saltuk-deniz-il-baskanligi-doneminde-oldugu-gibi-milletvekili-aday-adayligi-surecinde-de-sahalari-bos-birakmiyor-4.jpgcumhuriyet-halk-partisi-rize-milletvekili-aday-adayi-saltuk-deniz-il-baskanligi-doneminde-oldugu-gibi-milletvekili-aday-adayligi-surecinde-de-sahalari-bos-birakmiyor-5.jpgcumhuriyet-halk-partisi-rize-milletvekili-aday-adayi-saltuk-deniz-il-baskanligi-doneminde-oldugu-gibi-milletvekili-aday-adayligi-surecinde-de-sahalari-bos-birakmiyor-9.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum