Samangül'e Kefil Oldu Ak Parti'den Ayrılanlara Mesaj Gönderdi

Samangül'e Kefil Oldu Ak Parti'den Ayrılanlara Mesaj Gönderdi
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Derepazarı Belediye Başkan Adayı Yakup Samangül'e tam destek verirken...

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Derepazarı Belediye Başkan Adayı Yakup Samangül'e tam destek verirken Ak Parti'den yeniden aday gösterilmediğinden ayrılanlara serzenişte bulundu.

AK Parti Derepazarı İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu geceye katılan Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Derepazarı İlçe Belediye Başkan Adayı Yakup Samangül’e her Konuda kefil olduğunu, Samangül'ün Derepazarı için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Karal, ayrıca, Ak Parti'den aday gösterilmediğinden partiden ayrılıp bağımsız aday olanlara da "Bugün belediye başkanı olmazsınız ama adam gibi dimdik durursunuz, size bu parti kucağını açar başka bir görev verir. Dava ve misyon adamıysanız hiçbir görevde olmasanız bile bu partinin bir üyesi olarak, bu vatana hizmet edersiniz. Makam varsa ben varım makam yoksa ben yokum.  O zaman senin diğerlerinden ne farkın kaldı?” mesajını gönderdi.

hasan-karaldan-yakup-samangule-tam-destek-2.jpg

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Derepazarı ilçe teşkilatının düzenlediği geceye katıldı. Karal, yaklaşan yerel seçimlerin 1950’den beri 60 yıllık siyasi tarihimizin en önemli seçim olduğunu ifade ederek, Başbakanımıza karşı başlatılan tüm operasyonlara, 30 Martta halkımızın gereken dersi vereceğini söyledi.

hasan-karal.20140311214159.jpgKaral, Derepazarı’ndaki konuşmasında; bütün siyasi kariyerini AK Parti’ye borçlu olanların, bir koltuk veya makam uğruna Recep Tayyip Erdoğan’ı ve onun davasını sabote etmeye çalışmalarına bir anlam veremediğini vurgulayarak “Bizi, bizim dışımızdakiler anlamayabilir. Bunu doğal karşılarız. Ama bizi kendi içimizdekilerin anlamaması bizi kahrediyor.  Bu partide herkesin sahip olacağı değerler vardır.  Bugün belediye başkanı olmazsınız ama adam gibi dimdik durursunuz, size bu parti kucağını açar başka bir görev verir. Dava ve misyon adamıysanız hiçbir görevde olmasanız bile bu partinin bir üyesi olarak, bu vatana hizmet edersiniz. Makam varsa ben varım makam yoksa ben yokum.  O zaman senin diğerlerinden ne farkın kaldı?” dedi.

Yakup Samangül’ün her şeyine kefil olduğunu ifade eden Karal, “Muhalefetin, Recep Tayyip Erdoğan için muhtar bile olmaz dedikleri bir dönemde biz Yakup Samangül ile Rize’de bu yola çıktık. Bu bağlılıkla Yakup Hoca, yılarca partimizin her kademesinde fedakarca görev yapmıştır. Şu da bilinmelidir ki Derepazarı’nda ne yapıldıysa merkezi hükümetin desteği ile yapılmıştır. 8.5 trilyonluk Liralık ihaleleri kim yaptı? Stadyumun parasını kim gönderdi? Limana daha geçen gün 300 bin Lira kim gönderdi? Buraya ne geldiyse Ankara’dan geldi. Allah’ın izniyle kat kat daha fazlası gelecektir. Varımla, yoğumla Yakup Hoca ve ekibinin yanında olacağım. Bu ekip Derepazarı için proje hazırlayacak bende Ankara’dan onlara gereken desteği vereceğim. Derepazarı’nın çağdaş yaşanabilir bir kent olması için var gücümle çalışacağım” şeklinde konuştu.

hasan-karaldan-yakup-samangule-tam-destek-1.jpg

hasan-karaldan-yakup-samangule-tam-destek-3.jpg