Samet Aybaba Çaykur Rizespor'da İddiası

Samet Aybaba Çaykur Rizespor'da İddiası
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın görevinden istifa etmesinin ardından Samet Aybaba ismi gündeme düştü.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın görevinden istifa etmesinin ardından gözler yeni teknik direktör adayına çevrildi. Ancak gündeme bir anda daha önce Çaykur Rizespor'da görev alan ve 2. haftada istifa edip giden Samet Aybaba ismi düştü.

Aybaba'nın İsmail Kartal'dan boşalan Çaykur Rizespor Teknik Direktörlüğüne getirileceği iddia edildi.

SAMET AYBABA RİZE'DE 2 MAÇ GÖREV ALMIŞTI İSTİFA EDİP GİTMİŞTİ

2006-07 sezonunda takım çalıştırmayan Aybaba, 2007-08 sezonu için Çaykur Rizespor ile anlaşmıştı. Sezona çeşitli özel turnuvalara katılarak hazırlanan Yeşil Mavililer sezona İstanbul'daki 4-0'lık Galatasaray mağlubiyeti ile başladı. Atmacalarda ikinci maçta evinde Gençlerbirliği'ne karşı alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrası Aybaba'nın yaptığı açıklamalar nedeniyle yönetimle arasında problem oluşmuş ve Aybaba, bu sorunlar nedeniyle istifa etmişti.

Aybaba o dönem LİG TV'den Ömer Güvenç'e konuşmuş ve "30.dakikada bana pet şişe attılar. Ağza alınmayacak küfürler ettiler. Daha ikinci maçta böyle olursa benden fayda gelmez. Herkese küfür ettiler. Ben bu şartlar altında Rize'ye dönmeyi düşünmüyorum. Bir faydam olmaz. Bunun arkasında sanırım birileri var" ifadelerinde bulunmuştu.