Şampiyondan Müdüre ziyaret

Şampiyondan Müdüre ziyaret
Danimarka'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Selçuk Çebi, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Danimarka'nın Herning kentinde düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda dünya şampiyonu olan Selçuk Çebi, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Selçuk Çebi'nin başarısının kolay sağlanamayacağını ifade eden Yılmaz, ''Bizim görevimiz sportif alanda tesisleşme ve spor yapma imkanı sağlamaktır. Devletimiz bu konuda oldukça büyük imkanlar sağlamaktadır. Ancak özel sektör ne yazık ki bu güne kadar spor ve sporcularımıza yeterli düzeyde destek vermemiştir'' dedi.

Rize olarak olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonları yetiştirdiklerini, bu şampiyonlarına iş adamlarının maddi ve manevi destek vermediklerini anlatan Yılmaz, bundan sonra iş adamlarından bu konuda duyarlılık beklediklerini söyledi. 

Selçuk Çebi ise bugüne kadar gerek güreş, gerekse diğer branşlarda verdiği destekten dolayı Yılmaz'a teşekkür ederek, ''Biz ve bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza katkıların devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Umarım şampiyonalarda bundan sonra daha başarılı sonuçlar alacağız'' diye konuştu.