Şampiyonlar Ligi Heyecanı Exxen Tv İle Tv+’ta

Şampiyonlar Ligi Heyecanı Exxen Tv İle Tv+’ta
TV+, Exxen TV iş birliğiyle Avrupa'nın en iyi takımlarının maçlarını spor tutkunlarıyla buluşturuyor.

TV+, Exxen TV iş birliğiyle Avrupa'nın en iyi takımlarının maçlarını spor tutkunlarıyla buluşturuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları, bu akşam ve çarşamba günü ek bir ücret ödenmeden TV+'ta izlenebilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde nefeslerin tutulduğu çeyrek final rövanş maçları Exxen TV aracılığıyla Premium TV+ kullanıcılarıyla buluşuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselecek takımları belirleyecek maçlarda bu akşam, 16 Nisan Salı günü saat 22.00'de Barcelona- Paris Saint-Germain karşı karşıya gelirken, 17 Nisan Çarşamba günü saat 22.00'de Manchester City- Real Madrid yarı final için mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçlarında da heyecan dorukta. 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'de AS Roma- AC Milan mücadelesi futbol tutkunlarını bekliyor. Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçlarında da Fiorentina-Victoria Plzen, 18 Nisan Perşembe günü saat 19.45'te karşı karşıya gelecek.

TV+ Canlı Yayınları

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş

16.04.2024

22.00 Barcelona - Paris Saint-Germain

17.04.2024

22.00 Manchester City- Real Madrid

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Rövanş

18.04.2024

22.00 AS Roma- AC Milan

Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final Rövanş

18.04.2024

19.45 Fiorentina-Victoria Plzen

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.