Şampiyonluk için son 90 dakika

Şampiyonluk için son 90 dakika
Şampiyonluk yarışında son haftaya aynı puanla giren Fenerbahçe ile Trabzonspor'un, Pazar günü yapacakları maçlarda alacakları sonuçlar, 2010-2011 sezonunun şampiyonunu belirleyecek.

Fenerbahçe'nin ikili averajda Trabzonspor'a üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe Sivas'ta, Trabzonspor, Karabük deplasmanında son 90 dakikalarına çıkıyor. 2 maç da 20.00'de başlayacak ve Lig TV ile Spormax ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk düğümü, yarışı haftalardır başa baş götüren Fenerbahçe ile Trabzonspor'un ligin son haftasında alacakları sonuçlarla çözülecek. İki ekip de deplasmandaki mücadelelerde şampiyonluk yarışında son kozlarını oynayacak.

İKİSİ DE KAZANIRSA AVANTAJ FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor'un konuğu olurken, Trabzonspor yine deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelerek, sezonun son 90 dakikalık mücadelesine çıkacak. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a ikili averajda üstünlüğü bulunuyor. Ligin 2. haftasında Trabzon'da oynanan maçı bordo-mavili ekip 3-2 kazanırken, ikinci yarıda 19. haftadaki mücadelede sarı-lacivertli ekip Trabzonspor'a karşı 2-0'lık galibiyet aldı.

ŞAMPİYONLUK FORMÜLÜ

İki ekibin de son hafta maçlarını kayıpsız geçmesi durumunda ikili averajda üstünlüğü bulunan Fenerbahçe, aynı puana sahip rakibinin önünde yer alarak şampiyonluğa ulaşacak. Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanında her türlü puan kaybında Trabzonspor'a, Kardemir Karabükspor önünde alacağı galibiyet şampiyonluğu getirecek. Sarı-lacivertli ekip kazanır, Trabzonspor puan yitirirse Fenerbahçe averaj üstünlüğüne bakılmadan puan farkıyla gülen taraf olacak

FENERBAHÇE SİVAS'TA KAZANIP ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun 34. ve son haftasında Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Sivas'tan şampiyon olarak dönmek istiyor.Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Fırat Aydınus yönetecek. Ligde averajla Trabzonspor'un önünde lider olarak son haftaya giren sarı-lacivertliler, deplasmanda Sivasspor'u yenerek, 18. şampiyonluğunu ilan etmeyi hedefliyor.

Önemli karşılaşma öncesinde Fenerbahçe'de sakatlığı süren Özer'in dışında eksik bulunmuyor. Sarı-lacivertliler, öğle saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından akşam üzeri özel uçakla Sivas'a gidecek.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Pazar günkü maçta da sahaya son Ankaragücü maçındaki ilk 11'i sürmesi bekleniyor.

Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Niang

TRABZONSPOR, SİVAS'TA FENER'İN TAKILMASINI BEKLEYECEK

Spor Toto Süper Lig'in şampiyon adaylarından Trabzonspor, Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkıyor. Bordo Mavililer bu matan 3 puan alıp Sivas'tan gelen paberi bekleyecek. Bordo Mavili takım bu maçı kazanır, Fenerbahçe de Sivas'ta yenilir veya berabere kalırsa Trabzon şampiyon olacak. Fenerbahçe kazanırsa, Karabük'teki 3 puan hiçbir işe yaramayacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Bordo-mavili takımda cezalı oyuncular Burak, Mustafa Yumlu ile sakatlıkları bulunan Onur, takımda forma giyemeyecek.

Bordo-mavili takımın Kardemir Karabükspor maçına şu olası 11 ile çıkması bekleniyor:

Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cale, Selçuk, Colman, Jaja, Alanzinho, Piotr Brozek, Umut