Şampiyonluk Rize'ye Gelecek

Şampiyonluk Rize'ye Gelecek
PTT 1'inci Lig ekibi Ç.Rizespor'un Başkanı Metin Kalkavan, "Camiamızın beklentilerini biliyoruz. Buna karşılık vereceğiz. Taraftarımızdan da destek bekliyoruz" dedi.

Ç. Rizespor Başkanı'ndan Taraftara Çağrı...

"STADI DOLDURUN"

Kulüp Başkanı Kalkavan, taraftarlarından böylesine önemli bir dönemde stadı doldurmalarını istedi. Takımının bu sezon Süper Lig'e çıkacağına inandığını vurgulayan Başkan Metin Kalkavan, daha sonra şunları söyledi:

"EN BÜYÜK SİLAHIMIZ TARAFTARIMIZ"

"Hem yönetim, hem teknik ekip hem de futbolcularımızla birlikte bu sürece hazırız. Bu yolda en büyük silahlarımızdan biri olan vefalı taraftarımıza büyük görev düşüyor. Şanlıurfaspor ile oynayacağımız zorlu karşılaşmada stadı doldurup takımlarına muhteşem bir destek vermelerini bekliyoruz. Bu kent takımına sonuna kadar sahip çıkmalı."

"ŞAMPİYONLUK RİZE'YE GELECEK"

Ç.Rizespor'un Kazak kalecisi David Loriya ile Mısırlı orta saha oyuncusu Hassan Hossam da hedefledikleri noktaya sezon sonunda ulaşacaklarını belirtti. Loriya, "Son 4 haftadır bekleneni veremedik. İyi mücadele etmemize rağmen hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Bu duruma son vermemiz gerektiği bilincindeyiz" dedi.

Hassan ise, "Şanlıurfaspor maçında bu gidişe son vereceğiz. Üzerimizdeki yük ağır. İşimizin gereği Ç.Rizespor'u başarıya taşımaktır. Bunu yapacağız ve sezon sonunda şampiyonluğu Rize'ye getireceğiz" diye konuştu.

UCHE TAKIMDA

Bu arada A2 takımı ile oynanan ve A takımın 5-1 üstünlüğü ile sona eren hazırlık maçında 1 gol attıktan sonra sakatlanarak oyundan çıkan Uche Kalu, sağlık kontrolünden geçirildi. Önemli bir sakatlığının olmadığı belirtilen Kalu, yeniden takımla birlikte çalışmalara başladı. Ç.Rizespor'un Şanlıurfaspor maçında tek eksiğinin sakatlığı bulunan Jallow olacağı bildirildi.