Samsun - Ç. Rize Maç Hakemi

Samsun - Ç. Rize Maç Hakemi
Bank Asya 1. Lig 21. hafta karşılaşmalarında görev alacak olan hakemler açıklandı. Temsilcimiz Çaykur Rizespor'un deplasmandaki Samsunspor maçını yönetecek hakem...

Bank Asya 1. Lig 21. hafta karşılaşmalarında görev alacak olan hakemler açıklandı. Bank Asya 1. Lig'deki temsilcimiz Çaykur Rizespor'un deplasmandaki Samsunspor maçını, Yeşil Mavili ekibimizin son kez galip geldiği Mersin İdman Yurdu maçında da görev alan Taner Gizlenci yönetecek.

Samsunspor - Çaykur Rizespor maçını yönetecek olan Taner Gizlenci Denizli Bölgesi Üst Kalsman Hakemlerinden. Gizlenci'nin bu maçtaki yardımcıları Konya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemlerinden Yasin Duran ve Denizli Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Birol Güldane. Karşılaşmada 4. hakem olarak Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Fayat Bakan görev alacak. Fayat Bakan aynı zamanda 24 Ocak'ta Bolu'da 2-1 yenildiğimiz Boluspor karşılaşmasında da 4. hakem olarak görev almıştı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Samsunspor - Çaykur Rizespor karşılaşmasında düdük çalacak olan Taner Gizlenci Yeşil Mavili ekibimizin Bank Asya 1. Lig'de en son galip gelerek 3 puan yüzü gördüğü Mersin İdman Yurdu maçında da görev almıştı.

Hatırlanacağı gibi Çaykur Rizespor Kulubü 15. haftadaki Mersin İdman Yurdu maçı öncesi teknik direktör değişikliğine gitmiş ve göreve Mehmet Şansal'ı getirmişti. Mehmet Şansal ile çıktığı ilk maç olan Mersin İdman Yurdu'nu 4-0 yenen Çaykur Rizespor ligde o günden sonra galibiyete hasret kalmış ve bu hafta içinde Mehmet Şansal'ın istifasıyla yeniden teknik direktör değişikliğine giderek göreve Ümit Kayıhan'ı getirmişti.

İLGİNÇ TESADÜF

Çaykur Rizespor'un 59 gün önce son kez galip geldiği maçta Çaykur Rizespor'un başında ilk maçına çıkan Mehmet Şansal'dan sonra yine aynı şekilde Çaykur Rizespor'un başında ilk maçına çıkacak olan Ümit Kayıhan'lı Rizespor'un Samsunspor ile oynayacağı maçta da görev alacak isim Taner Gizlenci.