Samsun şehidini bağrına bastı!

Samsun şehidini bağrına bastı!
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Samsunlu Fikret Özer, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çukurca'da teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen 90/1 tertip 8 aylık asker Piyade Onbaşı Fikret Özer'in (21) Türk bayrağına sarılı naaşı, askeri uçakla saat 17.10 sıralarında Samsun-Çarşamba Havaalanı'na getirildi.

Havaalanından konvoyla Büyük Camii'ne getirilen şehidin cenazesini, 10 binler tekbirlerle karşıladı. Şehidin cenazesinin Samsun’a geç getirilmesi dolayısıyla cenaze namazı saat 18.00 sıralarında kılındı.

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni.jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(11).jpg

Burada Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Serdar Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Tülay Bakır, Çağatay Kılıç, Cemal Yılmaz Demir, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Abdullah Doğan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve binlerce Samsunlunun katılımı ile cenaze namazı kılındı. Cenazede şehit askerin babası Celal Özer ile annesi İnci Özer, gözyaşlarına hakim olamadı.

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(10).jpg

Cami çevresini dolduran binlerce Samsunlu, terörü lanetledi. Cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Daha sonra top arabasına konulan şehidin cenazesi Atatürk Bulvarı üzerinde bir süre götürüldükten sonra cenaze aracına konularak toprağa verilmek üzere Atakum ilçesi Küçük Oyumca Mahallesi'ne götürüldü.

Bir grup genç, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın içinde bulunduğu sivil plakalı araca yöneldi. "Meclis'te PKK istemiyoruz" diyerek BDP'lilere tepki gösteren öfkeli kalabalık, polis tarafından engellendi.

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni.20111020205005.jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(2).jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(3).jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(4).20111020204105.jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(5).jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(6).jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(7).jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(8).jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(9).jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(12).jpg

fikret-ozer-samsun-sehit-cenaze-toreni-(13).jpg