Samsun Valisi Açıkladı: 7 Kişi Ağır Yaralı

Samsun Valisi Açıkladı: 7 Kişi Ağır Yaralı
İstanbul'dan Rize'ye gelirken Samsun'da uçuruma yuvarlanan yolcu otobüsünde 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı. Vali Zülkif Dağlı, hastanede tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti, 7 kişinin sağlık durumlarının ciddi olduğunu söyledi

Vali Zülkif Dağlı, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi alan Dağlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralıların durumlarıyla yakından ilgilendiklerini ve kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

Kaza sırasında otobüste 16 kişinin olduğunu belirten Vali Dağlı, şöyle devam etti:

"Şoförümüz ağır yaralı, ikinci şoförde önemli bir şey yok. Maalesef 2 kaybımız var. İki bayan vatandaşımızı kaybettik. Yedi ağır yaralı var, diğer vatandaşlarımız hafif yaralı durumda. İlimizdeki 6 hastanede tedavileri devam ediyor. Başımız sağ olsun, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diyorum. Kazanın henüz nasıl ve hangi sebeple olduğu bilinmiyor. Ancak otobüsün uçuruma düşerken takla atmaması bizim için teselli verici. Takla atsa daha fazla can kaybı olabilirdi. Bu anlamda da Allah korudu."

Vali Dağlı, daha sonra kazanın yaşandığı alana giderek incelemelerde bulundu.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize Yolcu Otobüsü 150 Metreden Uçuruma Yuvarlandı: 2 Ölü, 14 Yaralı

Kaza Yerinden Fotoğraflar

Samsun’daki Otobüs Kazasında Ölenlerin İsimleri Belli Oldu

012-024.jpg