Samsun Valisi Kaymak ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş’ın Oyu Rize Fotoğrafına

Samsun Valisi Kaymak ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş’ın Oyu Rize Fotoğrafına
Samsun Valisi Osman Kaymak ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasında oyunu Rize’den yana kullandı.

Samsun Valisi Osman Kaymak ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında, AA Rize Muhabiri Fikret Delal'in "Rize'de teleferikle ulaşım" adlı fotoğrafından yana oy kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Ataş, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek 3 fotoğraf için oy kullandı.

Parti Genel Merkezinde fotoğrafları oylayan Ataş, tercihini, haber kategorisinde Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi", yaşam kategorisinde Fikret Delal'in "Rize'de teleferikle ulaşım", spor kategorisinde ise Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi" başlıklı fotoğraflarından yana kullandı.

samsun-valisi-osman-kaymak-ile-ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-mustafa-atas,-anadolu-ajansinin-yilin-fotograflari-oylamasinda-oyunu-rize’den-yana-kullandi-(7).jpg

 Samsun Valisi Osman Kaymak da Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. 

Kaymak, AA Samsun Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, "Yılın Fotoğrafları" oylaması için tercih yaptı.

Haber kategorisinde Onur Çoban'ın, Myanmar ordusundan kaçan Arakanlı Müslüman sivillerin yaşadığı zorlukları anlatan "Myanmar'dan teknelerle geçiş" ile Elif Öztürk imzasını taşıyan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" adlı fotoğrafları beğenen Kaymak, Yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" ile Fikret Delal'in "Rize'de teleferikli ulaşım" adlı fotoğraflarını oyladı.

samsun-valisi-osman-kaymak-ile-ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-mustafa-atas,-anadolu-ajansinin-yilin-fotograflari-oylamasinda-oyunu-rize’den-yana-kullandi-(4).jpg

Kaymak, Spor kategorisinde de Türkiye Ampute Milli Takımı'nın İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek Avrupa şampiyonu olduğu maçın ardından Abdullah Coşkun'un çektiği "Türkiye'nin sevinci" adlı fotoğraf ile Sercan Küçük'e ait "Atlı okçuluk gösterisi" fotoğraflarına oy verdi.

"Yılın Fotoğrafları" yarışmasındaki fotoğrafları beğendiğini, yarışmaya katılmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Kaymak, AA'nın Türkiye'nin en güvenilir kurumlarından biri olduğunu vurguladı.

samsun-valisi-osman-kaymak-ile-ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-mustafa-atas,-anadolu-ajansinin-yilin-fotograflari-oylamasinda-oyunu-rize’den-yana-kullandi-(1).jpg

Oylamaya katılmak ve AA Rize muhabiri Fikret Delal'in fotoğrafına oy vermek için;

fikret-delalin-fotografina-oy-vermek-icin.jpg