Samsun'da 19 Mayıs'ın 100. Yıldönümü Etkinliklerinde Çaykur Tırına İlgi Yüksekti

Samsun'da 19 Mayıs'ın 100. Yıldönümü Etkinliklerinde Çaykur Tırına İlgi Yüksekti
Samsun’da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerinde Çaykur Tırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, 2019 Yaş Çay Kampanyası boyunca Artvin Muratlı Çay Fabrikasından Giresun Tirebolu Çay Fabrikasına aralıksız olarak ziyaretler gerçekleştirip gerek çalışanlarla, gerekse çay müstahsili ile kaliteli çay mübayası yapılmasına yönelik çalışmalarının yanı sıra Çaykur’un tanıtım ve reklamına yönelik imajını da büyütmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Milli Mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs’ın 100. Yılı münasebetiyle Samsun’da gerçekleşen 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Çaykur’a ait tanıtım ve reklam tırı, Samsun Valiliği ile yapılan görüşmeler neticesinde etkinliklerin yapıldığı alan olan Cumhuriyet Meydanı-Tütün İskelesi-Valilik arasında en merkezi yere konuşlandırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yaptığı ve törenleri izlediği yerin tam karşısında yer alan Çaykur Reklam Tırında 16 Mayıs’tan itibaren 4 gün boyunca Samsunlu ve Samsun’a etkinlikler için kent dışından gelen onbinlerce ziyaretçiye İftar Sahur arası çay ikramı yapıldı.

Samsun’da yağmurlu geçen hava şartlarına rağmen Çaykur Reklam Tırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Samsun 2019 100. Yıl Koordinasyon Merkezi tarafından ÇAYKUR Reklam Tırının bu etkinliklerde yer alması büyük bir memnuniyetle karşılandı.

samsun’da-duzenlenen-19-mayis-etkinliklerinde-caykur-tirina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi-(4).jpgsamsun’da-duzenlenen-19-mayis-etkinliklerinde-caykur-tirina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi-(3).jpgsamsun’da-duzenlenen-19-mayis-etkinliklerinde-caykur-tirina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi-(5).jpgsamsun’da-duzenlenen-19-mayis-etkinliklerinde-caykur-tirina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi-(11).jpgsamsun’da-duzenlenen-19-mayis-etkinliklerinde-caykur-tirina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi-(6).jpgsamsun’da-duzenlenen-19-mayis-etkinliklerinde-caykur-tirina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi-(7).jpgsamsun’da-duzenlenen-19-mayis-etkinliklerinde-caykur-tirina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi-(9).jpgsamsun’da-duzenlenen-19-mayis-etkinliklerinde-caykur-tirina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi-(8).jpgsamsun’da-duzenlenen-19-mayis-etkinliklerinde-caykur-tirina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi-(1).jpg