Samsunspor'a Süper Lig'den takviye

Samsunspor'a Süper Lig'den takviye
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Kasımpaşa'nın Bulgar futbolcusu Nikolay Emilov Dimitrov'u kadrosuna kattı.
Samsunspor, uzun süredir peşinde olduğu Kasımpaşalı orta saha oyuncusu Nikolay Emilov Dimitrov'u sonunda renklerine bağladı ve resmi sözleşmeyi imzalattı.
 
Başkan Emin Kar önderliğinde transferde hareketli bir dönem geçiren PTT 1. Lig ekibi Samsunspor, sonunda muradına erdi. Transfer sezonunun açılması ile birlikte Kasımpaşalı Nikolay Emilov Dimitrov'u listenin en başına koyan Kırmızı-Beyazlılar, uzun uğraşlar sonrasında hem kulübü, hem de futbolcuyla her konuda anlaştı. Dün gece geç saatlerde Samsun'a gelen yıldız futbolcu, bugün Başkan Emin Kar'ın makamında kendisini Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.
 
Samsunspor'la anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirten Bulgar Dimitrov, "İlk defa Samsun'a geldim. Şu ana kadar burada gördüğüm ortam çok hoşuma gitti. Benim hedefim burada uzun süre futbol oynamak. İnşallah takımımız ikinci yarı çok daha iyi bir performans ortaya koyacak. Umarım Play-Off'a kalırız" dedi.
 
Vakit kaybetmeden yeni takımının, Tavşanlı Linyitspor ile deplasmanda oynayacağı maç için Kütahya'ya giden Dimitrov, teknik direktör Besim Durmuş'un görev vermesi durumunda sahadaki yerini alabilecek.