Samudio: Ankaragücü Maçında Attığım Gollerde Taraftar Çıldırdı. Tüylerim Diken Diken Oldu

Samudio: Ankaragücü Maçında Attığım Gollerde Taraftar Çıldırdı. Tüylerim Diken Diken Oldu
Spor Toto 1. Ligde attığı 18 golle gol krallığı zirvesinde yer alan Çaykur Rizesporlu Samudio, Rize'de çok mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirterek, "Ankaragücü maçında attığım ik golde taraftarların çıldırdığını gördüm. Tüylerim diken diken oldu."

Çaykur Rizesporlu futbolcu Braian Samudio, yaptığı açıklamada, takıma ve arkadaşlarına yardımcı olmaya çalıştığını dile getirerek, "Bunun için de elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Bugüne kadar 18 gol attım. Açık söylemek gerekirse ligin başında böyle bir performans beklemiyordum. Ben bunu çalışmaya bağlıyorum. İbrahim hocamız da bu konuda bana çok yardım ediyor. Bununla da performansımın yüksek olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Çaykur Rizespor’da kalmak istediğini dile getiren Samudio, "Rize'de ve Çaykur Rizespor'da mutluyum. Futbol kariyerimin en iyi dönemini geçiriyorum. Şu an ben bunu düşünmüyorum. Takımın bir parçası olarak oynayacağımız maçlara odaklandım. Ligin sonuna doğru her şeyin yapılacağını düşünüyorum. Süper Lig'e çıktığımızda hedeflerimizle birlikte daha da iyi olacağım. Dediğim gibi, burada bulunmaktan çok mutluyum. Takımımı Süper Lig'e çıkarmak için elimden geleni yapıp arkadaşlarıma yardımcı olup bugün olduğum yere gelmek için çok çalıştım. Attığım her golün ayrı bir anlamı var. Ancak Ankaragücü maçında attığım iki golde taraftarların çıldırdığını gördüm. Tüylerim diken diken oldu" ifadelerini kullandı. 

Samudio, kalan dört karşılaşmayı da kazanarak Süper Lig'e şampiyon olarak çıkmak istediklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçı bizim için final olacak. Rakiplerimiz Ümraniyespor ile MKE Ankaragücü birbiriyle oynayacak. Biz de önce Denizlispor, ardından Giresunspor ile oynayacağımız maçı kazanarak şampiyonluğu perçinlemiş oluruz. Bu yönde motive oluyoruz. Bugün olduğu gibi sezon sonunda da ligin en üstünde yer alan takım olmak istiyoruz."

samudio-rizespor.jpg

samudio.jpg