Sanatçı Zara’nın Sivas Konseri İkinci Kez İptal Oldu

Sanatçı Zara’nın Sivas Konseri İkinci Kez İptal Oldu
Sivas'ta "Kampüse Hoş Geldin" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan Zara konseri iptal oldu.

Sivas'ta "Kampüse Hoş Geldin" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan Zara konseri iptal oldu. Sivas Belediyesi, konserin iptal olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Sivas'ta üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenecek "Kampüse Hoş Geldin" konseri, İsrail ve Filistin arasında yükselen gerilimin ardından iptal oldu. Konserin iptal olduğunu Sivas Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurdu. 8 Ekim'de saat 20.00'da sahne alacak olan sanatçı Zara'nın konseri ikinci kez iptal oldu. Daha önce de 4 Eylül tarihinde yapılması planlanan konser, ünlü sanatçının amcasının vefat etmesi nedeniyle iptal edilmişti.

Sivas Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de yaşanan insanlık dramı sebebiyle ilimizde düzenlenecek olan Zara konseri iptal edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.