Sanki Galatasaray ile Eşleşti

Sanki Galatasaray ile Eşleşti
Çaykur Rizespor'da Giray Bulak takımları karıştırdı! Rizespor kupada sanki Süper Ligin Lideri Galatasaray ile eşleşti... İşte Bulak'tan inanılmaz kura değerlendirmesi...

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında Kardemir Karabükspor ile eşleşen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Giray Bulak, çok zor bir kura çektiklerini söyleyerek sahalarında oynayacakları maçı kazanıp tur atlamak istediklerini söyledi.

Bulak, yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'un çıkışta olan bir ekip olduğunu belirterek, ''Rakibimiz, ligin ikinci yarısının en başarılı ekiplerden biri. Çok zor bir kura çektik. Ancak sahamızda oynamak bir avantaj. Sahamızda kazanıp tur atlamak istiyoruz'' dedi.

Öncelikli hedeflerinin lig olduğuna işaret eden Bulak, ''Süper lig yarışında yara almak istemiyoruz. Lig maçları çok değerli. Açıkçası kupa maçlarında çok büyük hedef koymuyoruz. Elenirsek çok fazla üzülmeyiz. Ama bu hafife alacağımızı göstermez. Tek maç ve kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmaya çalışacağız'' diye konuştu.