Şanlıurfa BŞB'den Rize'ye Teşekkür Mesajı

Şanlıurfa BŞB'den Rize'ye Teşekkür Mesajı
Depremi yaşayan iller arasında yer alan Şanlıurfa’dan Rize’ye teşekkür paylaşımında bulunuldu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen 10 il arasında yer alan Şanlıurfa’dan Rize’ye teşekkür mesajı paylaşımında bulunuldu.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Rize’nin de tek yürek olduğu depremler dolayısıyla depremlerden etkilenen illere Rize’den çok sayıda yardım gönderilirken Şanlıurfa’ya gönderilen yardım kolilerinden çıkan bir mektup üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal medya mesajından mektubu paylaşarak “Teşekkürler Rize” paylaşımında bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi twitter hesabından “Teşekkürler Rize. Özellikle rehabilitasyon çalışmalarını sıkı tuttuğumuz çocuklarımız için yaptığınız bu fedakarlık çok anlamlı.” notuyla paylaşılan yardım kolisindeki mektupta; “Güzel çocuklar, güzel insanlar. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Siz orda üşüyorsunuz biz burda hissediyoruz. Aklımız, kalbimiz hep sizinle, sizi görmesekte, burdan aynı hisleri yaşıyoruz. Dualarımız sizinle, kalbimiz sizinle, Sizi seviyoruz. Abilerin, ablaların” ifadeleri ile kalp emojilerine yer verildiği görüldü.

depremi-yasayan-iller-arasinda-yer-alan-sanliurfadan-rizeye-tesekkur-paylasiminda-bulunuldu-1.jpgdepremi-yasayan-iller-arasinda-yer-alan-sanliurfadan-rizeye-tesekkur-paylasiminda-bulunuldu-4.jpgdepremi-yasayan-iller-arasinda-yer-alan-sanliurfadan-rizeye-tesekkur-paylasiminda-bulunuldu-2.jpgdepremi-yasayan-iller-arasinda-yer-alan-sanliurfadan-rizeye-tesekkur-paylasiminda-bulunuldu-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum