Şanlıurfa’daki Rize Plakalı Minibüs Kazasında Ölü ve Yaralıların İsimleri Belli Oldu

Şanlıurfa’daki Rize Plakalı Minibüs Kazasında Ölü ve Yaralıların İsimleri Belli Oldu
Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan Rize plakalı minibüsün devrildikten sonra istinat duvarına çarptığı kazada ölü ve yaralıların isimleri belli oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Suruç ve Akçakale ilçelerini birbirine bağlayan karayolu üzerinde yaşandı. Mehmet Ali Kasap'ın kullandığı 53 ABY 505 plakalı minibüs, iddiaya göre lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkarak devrildikten sonra istinat duvarına çarptı.

Kazada Fethiye Kasap (35), Bahar Akkuş (20) ve Ayşe Özçakır (23) hayatını kaybederken, Sıla D., Songül T., Gülsüm K., Ceylan K., Zeynep K., Salih G., Hatun E., Mehmet K., Abdullah Ö., İbrahim Ö., Hindiye K., Kadriye E., Ayşe B., İbrahim Ç., Zeynep T. ve Rukiye D. yaralandı. Bir yaralının isminin ise belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi.

Yaralıların Şanlıurfa, Suruç ve Akçakale'deki devlet hastanelerindeki tedavileri devam ediyor. Yaralılardan 4'ünün hayati tehlikesinin devam sürüyor.

sanliurfadaki-rize-plakali-minibus-kazasinda-olu-ve-yaralilarin-isimleri-belli-oldu-foto-galeri.jpg

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.