Şansal Bileti Kesti

Şansal Bileti Kesti
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mehmet Şansal, hafta sonu Adanaspor ile olmazsa olmaz niteliğinde final mücadelesi yapacaklarını söyledi.

Final Maçı Veda Maçı Ola(cak)bilir!

Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mehmet Şansal gazetecilere yaptığı açıklamada Adanaspor karşısında alınabilecek mağlubiyet halinde istifa edeceğini vurguladı.

Şansal gazetecilere yaptığı açıklamada ''Adanaspor ile olmazsa olmaz final mücadelesi yapacağız. Rakibimizin gücü belli. Bu maç hedeflediğimiz yolda son şansımız. Kolay olmayacağını biliyoruz. 90 dakika sahada mücadele ederek gerçek gücümüzü sahaya yansıtmalıyız. Hepimiz bunun bilincindeyiz'' sözlerinin Adanaspor karşılaşmasında galibiyet dışında alınacak bir sonuçla istifa edeceği yönünde algılandı.

Şansal, Sporyum Halı Sahadaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına kötü başladıklarını belirterek, ''İkinci yarıda iki maçta hedeflediğimiz puanları alamadık. Üst sıralarla aramızdaki puan farkını kapatamadık. Bir an önce toparlanıp hedeflerimize ulaşmak için istikrarlı bir seri yakalamak zorundayız'' dedi.

Adanaspor maçının çok zor geçeceğini ifade eden Şansal, ''Adanaspor ile olmazsa olmaz final mücadelesi yapacağız. Rakibimizin gücü belli. Bu maç hedeflediğimiz yolda son şansımız. Kolay olmayacağını biliyoruz. 90 dakika sahada mücadele ederek gerçek gücümüzü sahaya yansıtmalıyız. Hepimiz bunun bilincindeyiz'' diye konuştu.

Öte yandan yeşil-mavili ekip, Mehmet Şansal yönetiminde Adanaspor maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nin kar altında olması nedeniyle halı sahada sürdürdü.

Futbolcular, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalarını sürdürdü.