Sarı: Algılara Boyun Eğmeyeceğiz

Sarı: Algılara Boyun Eğmeyeceğiz
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup lideri Smart Holding A.Ş. Çayelispor Kulübü Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, ligin lideri ve en iyi takımı olduklarını belirterek algı operasyonlarına boyun eğmeyeceklerini ve sezonu şampiyonlukla tamamlayacaklarını kaydetti.

Smart Holding A.Ş. Çayelispor Kulübü Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, deplasmanda 2-0 mağlup oldukları 1926 Bulancakspor maçında hakemlerin yanlı tutum sergilediklerini belirtti. Bir mağlubiyetle 3. Lig'e yükselme hedeflerinden şaşmadıklarına vurgu yapan Sarı, sezon sonunda Çayeli’nin yıllarca beklediği 3. Lig hedefine ulaşacaklarını kaydetti.

Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, yaptığı açıklamada, şampiyonluk mesajı vererek, “Sezon başında bu sezon bizi yıllardır beklediğimiz, arzuladığımız 3. Lig hedefimize ulaştırmak adına oluşturduğumuz ekibimizi bir araya getirmek adına bizlere güç ve destek veren abimiz sayın Mehmet Yazıcı ve sponsorumuz Smart Holding’in sahibi ilçemizin değeri sayın Halil Demirdağ beylere kulübümüz ve taraftarlarımız adına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Lige istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Sarı, 3. maçtan sonra teknik ekipte değişikliğe giderek 3. Lig hedeflerini ne kadar istediklerini gösterdiklerini söyledi. O günden sonra seri galibiyetlerle ligin en iyi takımı olduklarını ve haftalardır liderliği koruduklarını belirten Basın Sözcüsü Sarı, “Ligin başında çok da arzu etmediğimiz beklemediğimiz yenilgilerle lige başladık ve 3. maçımızdan sonra teknik ekipte değişikliğe giderek bu sezon 3. Lig hedefimizi ne kadar çok istediğimizi ortaya koyduk. O günden sonra seri galibiyetlerle bu ligin en iyi takımı olduğumuzu ortaya koyduk ve liderliği alarak haftalardır bu ligin liderliğini sürdüren takım olduk. Bizler sahada mücadele verirken, teknik ekibimiz ve sporcularımız iyi futbol ve mücadele ortaya koyarken rakiplerimiz kendi başarısızlıklarını algı operasyonları ile kendi taraftarlarına unutturmaya çalıştılar.” dedi.

Rakiplerin başarısızlıklarını algı operasyonlarıyla örtmeye çalıştığını savunan Sarı, dünkü maçta da hakemlerin yanlı kararlarıyla bu algı operasyonlarının mükâfatını aldıklarını öne sürdü. Ligde kalan tüm maçları kazanarak şampiyon olacaklarını ve yıllardır bekledikleri 3. Lig hedeflerine ulaşacaklarını vurgulayan Sarı, taraftar ve iş adamlarından daha büyük destek beklediklerini ifade ederek şunları kaydetti: “Dün oynadığımız maçta da bu algı operasyonlarının mükâfatını hakemlerin yanlı kararlarıyla aldılar ama unutulmasın ki bu ligin lideri ve en iyi takımı yine bizleriz. Ligde kalan tüm maçlarımızı yine sahada ortaya koyacağımız iyi futbol ve mücadele ile alarak bu ligi şampiyon olarak tamamlayarak yıllarca beklediğimiz 3. Lig hedefimize ulaşacağız. Bizleri bugüne kadar yalnız bırakmayan büyük taraftarımız ve ilçemiz değerli tüm iş adamlarına ekibimize daha büyük bir destek vermelerini ve bizleri yalnız bırakmamalarını temenni ediyoruz. Biz teknik ekibimiz, sporcularımızla beraber sizlerin destekleriyle bu ligin sonunda şampiyon takımın kim olduğunu herkese göstereceğiz.

Algı operasyonlarına değil, iyi futbol ve mücadeleye inanarak hedeflerine ulaşacaklarını belirten Sarı, "O sene bu sene… Şampiyon Smart Holding A.Ş Çayelispor ligin sonunda yazdıracağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum