Sarı: Bulancakspor maçı kırılma noktası olabilir

Sarı: Bulancakspor maçı kırılma noktası olabilir
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta zirvede yer alan Smart Holding A.Ş. Çayelispor'da Kulüp Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, 1926 Bulancakspor maçının sezonun kırılma noktası olabileceğini belirterek, bu deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini söyledi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 17. Haftasında 32 puanla averajla 3. sırada yer alan 1926 Bulancakspor ile 37 puanla liderlik koltuğunda yer alan Smart Holding A.Ş. Çayelispor, 25 Şubat Pazar günü saat: 13.00’da Giresun’da Bulancak İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde Smart Holding A.Ş. Çayelispor Kulüp Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı, önemli açıklamalarda bulundu.

Sezonun ikinci yarısı itibarıyla taraftar desteğinin arttığını ve bunun takıma itici güç olduğunu belirten Sarı, camianın kenetlendiğini kaydederek, "Sezonun ikinci yarısı itibariyle ilk haftadaki Doğubayazıt FK maçıyla beraber taraftar desteğini tamamen hissetmeye başladık. Bu haftaki Kireçhanespor maçında da bunu net bir şekilde yine görme imkanımız oldu. Takımına itici güç olan halkımıza, taraftarımıza şükranlarımı sunuyorum. Alınan bu galibiyetle önümüze daha net bakabiliyoruz." dedi.

Bulancakspor maçı kırılma noktası olabilir

Pazar günü 1926 Bulancakspor ile oynanacak maçın sezonun en önemli maçlarından biri olduğunu vurgulayan Sarı, "1926 Bulancakspor maçı sezonun belki de bizim için en kırılma maçı olabilir. Bulancak deplasmanına kazanıp önümüze daha rahat bakmak için gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Rakiplere aldırmadan yola devam

5 puanlık avantajı her zaman hesaplarının dışında bıraktıklarını ve rakiplerle aynı puandaymış gibi konsantre bir şekilde bir sonraki maça hazırlandıklarını kaydeden Sarı, "Sezon başından beri her zaman söylediğim gibi her maçı tek tek final olarak görüp devam edeceğiz. Rehavete izin vermemek için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.

30 yıllık özlem sona eriyor

30 yıllık bir özlemi sona erdirmek için hem şehirde hem de camiada müthiş bir kenetlenme olduğunu belirten Sarı, "İlçemizde bayrakların asılmaya başlandığını görmek son derece güzel bir durum. Çayeli esnafımıza ve iş adamlarımıza bu konudaki hassasiyetleri için şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde 9 maçımız daha var ve Mayıs ayında Çayeli’nde 3. Lig’i kutlayacağız inşallah." dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.