Sarı, Genel Sekreter Olarak İlk Meclis Toplantısına Katıldı

Sarı, Genel Sekreter Olarak İlk Meclis Toplantısına Katıldı
Rize İl Genel Meclisi Şubat aylık olağan toplantıları, Meclis Başkanı Mehmet Kazancı başkanlığında yapılan birinci birleşimle başladı.

Kısa bir zaman önce İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden, Genel Sekreterlik görevine atanan Ümit Hüseyin Sarı, İl Genel Meclisi toplantısına Genel Sekreter sıfatıyla ilk kez katıldı. Sarı’ya toplantıda İl Özel İdaresinin tüm birim müdürleri eşlik etti.

Genel Sekreter Ümit Hüseyin Sarı, görevinden ayrılan ve hizmet bayrağını devraldığı Salih Kurtuluş’a birlikte sürdürdükleri çalışmalar ve önemli hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, kendisine sağlıklı ömürler diledi. Genel Sekreter Sarı, konuşmasının devamında İl Özel İdaresi’nin makine parkı, personel durumu, mali dururum ve kurum içerisinde yapmayı planladıkları değişiklikler ile Rize genelinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili İl Genel Meclisi Üyelerine kapsamlı bir sunum yaptı.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, İl Genel Meclisine yaptığı kapsamlı sunumdan dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı’ya meclis adına teşekkür ederek “siyasette olduğu gibi bürokraside de hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Genel Sekreter Vekilliği görevinden ayrılan değerli arkadaşımız Salih Kurtuluş ile uzun bir süre birlikte çalışarak ilimize önemli hizmetler kazandırdık. Salih beyden bayrağı devralan genç kardeşimiz Ümit Hüseyin Sarı ve değerli birim müdürlerimizle birlikte bu bayrağı daha ileriye taşıma arzusundayız. Hizmet için en önemli etken birlikteliğin ve ekip ruhunun sağlanmasıdır. Genel Sekreterimiz Ümit Bey de tecrübesi, genç ve dinamik yapısıyla bu birliktelik ve ekip ruhunu başarıyla oluşturacağına inancımız tamdır. Bu bağlamda Şahsım ve İl Genel Meclisimiz adına eski Genel Sekreter Vekilimiz Salih Kurtuluş’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni Genel Sekreterimiz Ümit Hüseyin Sarı’yı tebrik ediyor, ekibiyle birlikte nice hizmetler ve üstün başarılar diliyorum. Ayrıca İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünden ayrılan Serkan Akşan’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni göreve gelen genç kardeşimiz Yunus Emre Ayar’a da üstün başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Kazancı, sağlık sorunları nedeniyle kısa bir zaman önce Ankara’da operasyon geçiren Hemşin İl Genel Meclisi Üyesi Nadir İnce’ye meclis adına geçmiş olsun dileklerini iletirken, bir an önce eski sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

rize-il-genel-meclisi-subat-aylik-olagan-toplantilari,-meclis-baskani-mehmet-kazanci-baskanliginda-yapilan-birinci-birlesimle-basladi-(2).jpgrize-il-genel-meclisi-subat-aylik-olagan-toplantilari,-meclis-baskani-mehmet-kazanci-baskanliginda-yapilan-birinci-birlesimle-basladi-(4).jpgrize-il-genel-meclisi-subat-aylik-olagan-toplantilari,-meclis-baskani-mehmet-kazanci-baskanliginda-yapilan-birinci-birlesimle-basladi-(3).jpgrize-il-genel-meclisi-subat-aylik-olagan-toplantilari,-meclis-baskani-mehmet-kazanci-baskanliginda-yapilan-birinci-birlesimle-basladi-(1).jpg