Saruhan Hoca hayırsever vatandaşlara yardım çağrısında bulundu

Saruhan Hoca hayırsever vatandaşlara yardım çağrısında bulundu
Zavendikli Mustafa Hoca Kur’an Kursları Başkanı Ahmet Ali Saruhan, hayırsever vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendinin kurucusu olduğu Rize İrşad Vakfı Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur’an Kursları Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, 73 yıldır hayırsever vatandaşların hayır ve hasanetlarıyla Kur’an eğitimi veren Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi Kur-an Kurslarının Kur’an eğitimini aralıksız sürdürebilmesi için hayırseverlerden desteklerine devam etmelerini istedi.

Saruhan Hoca, içerisinde bulunduğumuz rahmet ve infak ayı olan Ramazan’ı Şerif’in tüm Müslümanlar için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “İrşad Vakfı olarak 3 erkek, 1 kız Kur’an kursumuzda 400’e yakın öğrencimizin yeme, içme, barınma ve ısınma ihtiyaçlarıı karşılıyoruz. Siz hayırsever kardeşlerimizin zekat, fitre, sadaka ve fidye gibi yardımlarınızı bekliyoruz. Merhum Zavendikli Mustafa Hocamızın kurmuş olduğu Kur’an Kurslarımızın hizmetlerini daha güzel yürütebilmek adına bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımızla, kurum ve kuruluşlara teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu hizmetlerin etkin bir şekilde sürdürülebilmesi ve Kur’an Kurslarımızdan nice Kur’an bülbüllerinin yetişmesine vesile olarak ülkemizin dört bir yanında hizmet vermesine katkı sunacak bu hayır ve hasenatların aynı şekilde sürdürülebilmesini temenni ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

zavendikli-mustafa-hoca-kuran-kurslari-baskani-ahmet-ali-saruhan-hayirsever-vatandaslara-yardim-cagrisinda-bulundu-5.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum