Sattığı ineğin parasını alamayınca, iki kişiyi parkta böyle vurdu

Sattığı ineğin parasını alamayınca, iki kişiyi parkta böyle vurdu
Trabzon'da bir parkta alacak yüzünden çıkan kavgada iki kişi bacaklarından vuruldu.

Trabzon'da, öğle saatlerinde bir çay bahçesinde iki kişi silahla vuruldu. Bir parkta alacak yüzünden çıkan kavgada iki kişi bacaklarından vuruldu. Yaralılara ilk müdahaleyi olaya şahit olan gazeteciler yaptı.

Olay öğle saatlerinde, Emniyet Müdürlüğü karşısındaki çay bahçesinde meydana geldi. 70 yaşındaki Yusuf Kurt ve 45 yaşındaki Savaş Şafak ile M. K. arasında alacak meselesinden çıktığı öğrenilen tartışma büyüdü. Sattığı ineğin parasını alamadığı öğrenilen M. K. , iki kişiye bağırarak, "Sizden bu parayı bugün alacağım. Bunu herkes görecek" dedi ve belinden tabancasını çekerek iki kişinin üzerine mermi yağdırdı. Tabancasına beline koyan M. K. hızla yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Yusuf Kurt ayağına isabet eden tek mermiyle hafif, Savaş Şafak ise ağır yaralandı.

1.20110601171112..jpg

Olay sırasında bahçede bulunan yerel Günebakış Gazetesi'nin muhabiri Bahadır Öktem ağır yaralı Savaş Şafak'a ilk müdahaleyı yaptıktan sonra ambülans çağırdı. Olayda ağır yaralanan Şafak, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bacağına tek kurşun isabet eden Yusuf Kurt ise Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Savaş Şafak'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan zanlı M. K. 'nın yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.