Savcı, 28 Şubat soruşturmasını yalanladı

Savcı, 28 Şubat soruşturmasını yalanladı
Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Seçen, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 28 Şubat süreciyle ilgili herhangi bir soruşturması bulunmadığını açıkladı.

Savcı Seçen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basında yer alan, Gölcük'teki Donanma Komutanlığında ele geçirilen belgeler doğrultusunda ''Şantaj ve Askeri Casusluk'' soruşturması dışında 28 Şubat süreciyle ilgili bir soruşturma açıldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Fikret Seçen, ''İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızın 28 Şubat süreciyle ilgili herhangi bir soruşturması bulunmamaktadır'' ifadesini kullandı.

Akşam saatlerinde, Anadolu Ajansı abonelerine şu haberi geçmişti: 

''ŞANTAJ VE ASKERİ CASUSLUK'' SORUŞTURMASI -ÖZEL YETKİLİ SAVCILIĞIN, GÖLCÜK'TEKİ DONANMA KOMUTANLIĞINDA ELE GEÇİRİLEN BELGELER IŞIĞINDA 28 ŞUBAT SÜRECİYLE İLGİLİ İNCELEME YAPTIĞI ÖĞRENİLDİ

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığının, 28 Şubat süreciyle ilgili inceleme yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, özel yetkili savcılık, ''Şantaj ve Askeri Casusluk'' soruşturması kapsamında Gölcük'teki Donanma Komutanlığında yapılan aramada ele geçirilen belgeler doğrultusunda, 28 Şubat sürecine ilişkin inceleme yapıyor.