Seçim Sonucunu Masa Başında Değiştirenlere Hakkımı Helal Etmiyorum!

Seçim Sonucunu Masa Başında Değiştirenlere Hakkımı Helal Etmiyorum!
CHP Rize Milletvekili 1. sıra adayı Kenan Bıyık, seçim çalışmalarını Rize merkez'de sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık’ın esnaf ziyareti sırasında Bıyık'ın yanına gelen bir vatandaş, geçmişte Kenan Bıyık'ın seçimi kazandığını ancak masa başında kaybettiği iddiasında bulunarak, belediye başkanlığının elinden alındığını ve seçim sonuçlarının değiştirilerek milli iradeye darbe yapılmasının kabul edilemez olduğunu belirti ve seçim sonuçlarını masa başında değiştirenlere hakkını helal etmediğini söyledi.

"SEÇMENİN TERCİHİNE SAYGI DUYMAYANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

 7 Haziran 2015'te yapılacak Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını il merkezinde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Kenan Bıyık, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

kenan-biyik-secim-ziyaretlerinde-1.jpg

Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretleri sırasında Kenan Bıyık’ın  yolunu çeviren bir vatandaş, görüşlerini, "2009'da sandıkta kazandığın seçimi masa başında elinden aldılar. Milli iradeye saygı duymayanlara, sandık sonuçlarını hazmedemeyenlere, seçim sonuçlarını masa başında değiştirip halkı yok sayanlara hakkımı helal etmiyorum." şeklinde ifade ederken, Sandık güvenliğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Kenan Bıyık, herkesten verdiği oyun takipçisi olmasını istedi.

kenan-biyik-secim-ziyaretlerinde-2.jpg

"RİZE'YE VE RİZELİLERE HİZMETİ ONUR SAYARIM"

Vatandaşlara, her sıkıntısında kendisini arayabileceklerini söyleyen Kenan Bıyık, Rizelilerin hakkını daha güçlü bir şekilde savunmak için aday olduğunu, Rize Milletvekili olarak bu şehre ve bu şehrin insanlarına daha fazla hizmet etmek istediğini söyledi.

Bıyık, şahsına gösterilen  ilgi ve sevginin kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini belirterek, Rizelilere hizmet etmeyi, sıkıntılarına çözüm bulmayı onur saydığını ifade etti. 

kenan-biyik-secim-ziyaretlerinde-3.jpgkenan-biyik-secim-ziyaretlerinde-4.jpgkenan-biyik-secim-ziyaretlerinde-5.jpgkenan-biyik-secim-ziyaretlerinde-6.jpg

kenan-biyik-secim-ziyaretlerinde-7.jpg