Seçimden Önce GÜL, Seçimden Sonra TEKİN Olmayacak

Seçimden Önce GÜL, Seçimden Sonra TEKİN Olmayacak
Ardeşen Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Gültekin, seçildiği taktirde STK'lar ile bağı koğarmayacağını Ardeşen'in sorunlarını birlikte çözüme kavuşturacaklarını açıkladı.

Rize İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Gültekin, aday adaylığı çalışmalarına Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyarette bulunarak başladı. Ziyaret esnasında Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıklayan Gültekin, seçildiği taktirde Ardeşen'in sorunlarının çözüme kavuşturulması yönünde seçimden önce bir araya geldiği STK'lar ile seçimden sonra da birlikte çalışma yürüteceklerini açıkladı.

hakan-gultekin-ziyaretlere-stk’lardan-basladi!-5.jpg

2014’ün Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ardeşen’den Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıklayan Meclis Başkanı Hakan Gültekin, ilk ziyaretini Sivil Toplum Kuruluşlarına gerçekleştirdi. İlk Olarak Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasına Bir Ziyaret Gerçekleştiren Gültekin, burada Oda Başkanı Recep Eksilmez, Meclis Başkanı Bülent Eskiçırak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

hakan-gultekin-ziyaretlere-stk’lardan-basladi!-4.jpg

Ardeşen’de bir nöbet değişimi olacaksa, AK Parti'den Belediye Başkanlığı için aday adayı olmaya karar verdiğini anlatan Gültekin, aday gösterilip, seçilmesi halinde İlçenin sorunlarının çözümü hakkında Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte çalışma yürüteceklerini kaydetti.

Daha Sonra Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı’yı makamında ziyaret eden Gültekin, 2002 yılından bu yana, tam 11 yıldır Rize ilinde ve Ardeşen İlçesinde, bu hizmet ve dava uğruna önemli görevlerde bulunduğunu kaydederek, Önümüzdeki dönem Ardeşen Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu söyledi.

hakan-gultekin-ziyaretlere-stk’lardan-basladi!-2.jpg

hakan-gultekin-ziyaretlere-stk’lardan-basladi!-1.jpg

hakan-gultekin-ziyaretlere-stk’lardan-basladi!-3.jpg