Seçkin Düğün Salonu Kendini Yeniledi

Seçkin Düğün Salonu Kendini Yeniledi
Seçkin Düğün Salonu günden güne yaptığı yenilikler ile isminden söz ettirmeye devam ediyor. Salonda yapılan tadilatın sona ermesi ile büyük bir farklılık ve ihtişam göze çarpıyor.

Rize Seçkin Düğün Salonu İşletme Müdürü Avni Çelik, düğün salonunda yapılan tadilatın sona erdiğini ve tüm düğün, nişan, sünnet, kına gecesi, toplantı salonu organizasyonları yenilikçi, modern, kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ile müşteri ilişkilerini ilk sırada tutarak çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

2010 yılından bu yana değerli Rize ve bölge halkına vermiş oldukları hizmetle sundukları yeniliklerden gurur duyduklarını ve yeniliklerle sürprizlerin 2018 yılında devam edeceğini ifade eden Çelik, “Geçtiğimiz günlerde düğün salonumuzun yeni halini hizmete sunduk. Yeniliklerimiz elbette devam edecek ancak, bu yapılan yenilik ve hizmetler, halkımızdan aldığımız güven, öneri ve istekler doğrultusunda ne ilk nede son olacaktır. Kalitemizden ödün vermeden en iyi, en yeni ve en güvenli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bugüne dek bizi tercih eden ve bugünden sonra tercih edecek olan tüm halkımıza teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Çelik, ayrıca, gelecek yıldan itibaren hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek tüm sandalyelerin giydirilmesi ve masa üzeri şamdan hizmetinden ücret almayacaklarını çiftlere müjdeledi.

seckin-dugun-salonu-rize-(1).jpgseckin-dugun-salonu-rize-(2).jpgseckin-dugun-salonu-rize-(3).jpgseckin-dugun-salonu-rize-(5).jpg

seckin-dugun-salonu-rize-(4).jpgseckin-dugun-salonu-rize-(6).jpg