Seçmen Yalan Bombardımanı Altında !

Seçmen Yalan Bombardımanı Altında !
Rize Belediyesi Eski Başkanı, Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz Katıldığı televizyon Programında, 12 Haziran 2011 Seçimlerine Yönelik Değerlendirmelerde Bulundu.

Rize Eski milletvekili Şevki Yılmaz, “icraat yapanlara inanma yerine vaat yapanlara kanma oyunuyla karşı karşıyayız.” Dedi.

Kaçkar Tv’den canlı yayınlanan programda, CHP’ye oy verecek olanların bir dakika düşünüp öyle oy vermelerini öneren Şevki Yılmaz, “1994 seçimlerinde Kenan Bıyık bir başka partiden benim karşımda rakipti. Şimdi öyle yanlış bir yere gitti ki çok yanlış. Sen ne yapıyorsun? CHP’yi bilmiyor musun? CHP’yi tanımıyor musun? Şu Turist Oteli altında idam edilen dedelerimizin ahı bizi yakmaz mı? Sırf şapka giymedi diye onlarca insan Turist Oteli altında idam edildi. Şu 28 Şubat’ta yaptıklarına bakar mısın? Kur-an okuyan kızlara başörtüsüyle derse giremezsin dedikleri günleri ne çabuk unuttuk. 12 yaşında çocuk seks kitabı okuyabilir, Teksas/Tommiks okuyabilir ama kuran okuyamaz kanununu CHP çıkarmadı mı? Bir imam camide 12 yaşından küçük çocuğa ALLAH’ın kitabı Kur-an’ı okutursa 3 yıl hapis cezası getirdiler. ” diye konuştu.

Rize seçmenine ve CHP adayı Kenan Bıyık’a da seslenen Şevki Yılmaz, “Kenan beye de buradan söylüyorum terk et o CHP kervanını. Rizeli bu zihniyete oy vermez. Rizeliye buradan söylüyorum, tarihiyle hesaplaşmayan, ezanın, örtünün, inancımızın düşmanı bir CHP’den Şevki Yılmaz’da aday olsa bana oy verirseniz hakkımı helal etmiyorum.” İfadelerini kullandı.