Sedat Peker: 7 Haziran MHP İçin Çok Büyük Hüsran Olacak

Sedat Peker: 7 Haziran MHP İçin Çok Büyük Hüsran Olacak
İşadamı Sedat Peker, MHP'nin Türk halkının nefretini üzerine çektiğini, 7 Haziran seçimlerinin MHP için hüsranla sona ereceğini kaydetti.

Ünlü işadamı Sedat Peker, sosyal paylaşım sitelerinden bugün yaptığı açıklamalarda Şefkat Çetin ve avanesi ile ilgili son günlerde neden yazı yazmadığını açıkladı. İşadamı Peker, paralel yapıyla işbirliğine giden MHP’nin gereksiz yere Türk halkının nefretini üzerine çektiğini, 7 Haziran seçimlerinin MHP için hüsranla sona ereceğini kaydettiği açıklamasında Şefkat Çetin ve avanesinin Türk toplumunu okuyabilme öngörüsünden eksik oldukları için MHP’den mutlaka uzak tutulması gerektiğini ifade ederek, Şefkat Çetin ve avanesinin MHP’de var olduğu müddetçe MHP’ye oy verenlere hakkını helal etmeyeceğini belirtti ve “Ne ben ne akrabalarım ne de beni seven hiç kimse Şefkat Çetin ve avanesi partiden ayrılmadan Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermeyeceğiz. Oy veren akrabalarıma da hakkımı helal etmeyeceğim.” dedi.

İşte Peker’in bugünkü o paylaşımı

Kıymetli dostlarım,

Birçok arkadaşımız Şefkat Çetin ve avanesi ile ilgili son günlerde neden yazı yazmadığımı sormaktalar. Bu kişiler artık Milliyetçi Hareket Partisi’ne zarar veren hareketler yapmaktan acaba vaz mı geçtiler de neden onlarla ilgili bir şeyler yazmıyorsun? diye sitem etmişler.

Kıymetli dostlarım, Şefkat Çetin ve avanesi Milliyetçi Hareket Partisi’ne zarar vermekten asla vazgeçmemiştir ve bence zararlarını çoğaltarak devam ettirmekteler. Ancak ben bu şahıslarla ilgili devamlı yazı yazarsam 7 Haziran seçimlerinde kendi beceriksizlikleri, hataları yüzünden uğrayacakları hezimeti gözden kaçırmak adına partinin kuşatma altında olduğu gibi bir yalana tekrardan sarılmamaları için haklarında yazı yazmadığım gibi söylemlerde de bulunmuyorum.

10-15 gün önceki bir yazımda bahsetmiştim. Ergenekon davası ile ilgili cezaevinde yatarken benim ile aynı koğuşta kalan Sivas Ülkü Ocakları eski başkanı olan Oğuz Bulut isimli çok değerli bir arkadaşımız MHP Sivas il başkanlığına adaylığını koyacaktı. Kendisinden rica ederek lütfen adaylığını geri çek dedim. Sen ve Sivas’taki kalabalık olan arkadaş grubunuz Şefkat Çetin ve avanesi tarafından yönlendirilecek kişilerle kongre salonunda kavga ettirilip, bunu hem kendi basın organlarında hem de paralel yapıya ait basın organlarında mutlaka kullanarak, kendilerini masum duruma düşürürler dedim.

Seçimlerde uğrayacakları hezimeti bizi kullanarak, unutturma projelerine lütfen fırsat verme dediğimde bu arkadaşımız, düşüncemin doğru olduğunu kabul ederek, en doğal ve yasal olan adaylık hakkından feragat etti.

Şefkat Çetin ve avanesi yaptığı tüm kötülüklerin yanında birde Türk toplumunu okuyabilme öngörüsünden eksik oldukları için de ayrıca MHP’den mutlaka uzak tutulmalıdır. Son birkaç seçimde görüldüğü üzere Türk toplumu üzerinde %1 oyu dahi olmayan Türk halkının son zamanlarda büyük çoğunluğunun Amerika ve İsrail ajanı olarak gördüğü paralel yapıyla müttefiklik kurarak, seçime gidilmesinin karşılığı gene çok büyük bir hüsran olacaktır. Paralel yapının sembolü haline gelmiş emniyet müdürlerinin milletvekilliği adaylığı müracatlarını kabul ederek, Türk halkının nefretini gereksiz yere MHP’nin üzerine çekmekteler.

Şefkat Çetin ve avanesinin paralel yapının imkanlarından kişisel olarak faydalanmak adına yaptıkları bu uygulama 7 Haziran’da görüleceği üzere partiyi tekrardan felakete sürükleyecektir. Bence parti teşkilatlarına haber gönderilerek, paralel yapının hiçbir isminin milletvekilliği adaylığı müracatlarının kabul edilmemesi söylenmelidir.

Bir sene öncesine kadar okyanus ötesi dediğiniz, Amerikan ajanları diyerek küfür ettiğiniz kişilerin isimlerinin parti ile yan yana gelmesi bile (söz konusu aday adaylığı olsa dahi) milliyetçi muhafazakar dünya görüşü olan seçmene yani sizin oy beklediğiniz insanlara açıklayabileceğiniz bir durum değildir.

Benim yukardaki satırlarda anlattıklarımın doğruluğunu öğrenmek için anket çalışması yapmalarına gerek bile yok. Ülkenin her dönem nabzını mutlaka sohbetlerinde doğru olarak belirleyen taksi şoförleriyle müşteri olarak bindikleri taksilerinde, paralel yapı hakkında ne düşünüyorsunuz? Diye sormaları yeterlidir. Yine Şefkat Çetin ve avanesinin elde ettiği menfaat uğruna parti uçuruma sürükleniyor. İşte bu yüzden yazı yazmıyorum. Başarısızlıklarının sorumlusu olarak gösterecekleri insanlardan biri olmamak için.

Düşüncemde hiçbir değişiklik yoktur. Ne ben ne akrabalarım ne de beni seven hiç kimse Şefkat Çetin ve avanesi partiden ayrılmadan Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermeyeceğiz. Oy veren akrabalarıma da hakkımı helal etmeyeceğim.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
SEDAT PEKER