Sedat Peker: "Bahçeli: Kazanırsam Sedat Peker Cezaevine Girecek"

Sedat Peker: "Bahçeli: Kazanırsam Sedat Peker Cezaevine Girecek"
Ünlü işadamı Sedat Peker, Devlet Bahçeli'nin seçimleri kazandıktan sonra "Sedat Peker cezaevine girecek.' dediğini iddia etti.

Sedat Peker bugün sosyal medya sayfalarında çok konuşulacak bir açıklama daha yaptı. Bir kaç gündür MHP ve Şefkat Çetin ile ilgili açıklamalarını sürdüren Peker, bugünkü açıklamasında Devlet Bahçeli'nin parti üyeleriyle yaptığı bir görüşmesinde; 'Seçimleri kazandıktan sonra Sedat Peker cezaevine girecek.' dediğini iddia etti.

Peker açıklamasının devamında; 'Demek ki bu ülkede insanların cezaevine girmelerine hakim ve savcılar değil siyasi liderler karar veriyor.' dedi.

İŞTE SEDAT PEKER'in GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞECEK O AÇIKLAMASI

Kıymetli dostlarım;

İyi niyetinden asla şüphe etmediğim bazı arkadaşlarımız şahsım ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin arasını açmak için bazı aracı şahısların karşılıklı olarak yanlış haberler getirerek, ortalığı gereksiz yere kızıştırdıklarını söylemişler. Ben bu arkadaşlarımıza son zamanlarda yaşanan birkaç konuyu örnek vermek isterim. Belki o zaman arkadaşlarımızın fikri daha da netleşmiş olur.

Ergenekon Davası’ndan cezaevinde yattığım dönemlerde eski Sivas İl Ocak Başkanı olan, Oğuz Bulut isminde bir arkadaşta benimle aynı koğuşta kalıyordu. Tahliye olduktan sonra MHP üst yönetiminden Şefkat Çetin ve avanesiyle sorun yaşayınca bu arkadaşımızda bir açıklama yayınlayarak, konuya dahil olmuştu. Açıklamasının özeti şahsıma bu kişiler tarafından haksızlık ve adaletsizlik yapıldığı, seneler boyunca benimle aynı koğuşta kalırken, Türk-İslam davasına olan sadakatim ve hizmetimden başka bir şeye şahit olmadığı yönündeydi.

Bu arkadaş geçenlerde MHP Sivas İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayınca, bu şahsa karşı MHP Genel Merkezi tarafından büyük bir tavır oluşturuldu(Şefkat Çetin ve avanesi tarafından). Bu tavrı aşmak için de Sivas İli’nden 20 kişilik bir heyet genel merkeze giderek, Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip, durumu anlatmışlar.

Devlet abi, maalesef Şefkat Çetin ve avanesinin söylediklerine tam olarak inandığı için o heyetteki arkadaşlara olumsuz cevap vermiş, benim partiyi bölmek için mücadele ettiğimi, Oğuz Bulut'un da bu oyunun bir parçası olduğunu söylemiş. Konuşmasının sonunda da; seçimlerden sonra benim ve Oğuz Bulut isimli arkadaşın zaten tekrardan cezaevine geri döneceğimiz mealinde şeyler söylemiş. Devlet Bey, Şefkat Çetin ve avanesinin anlattıklarına o kadar çok inanmış ki seçimleri eğer kazanırlarsa benim tekrardan cezaevine gireceğimin kararını bile uygun görmüş. (Bu ülkede demekki kişilerin cezaevine girmesini hakimler değil siyasi liderler belirliyor).

Bu gelişmeler üzerine Oğuz Bulut isimli arkadaş adaylıkta ısrar edince genel merkezden ilçe kongrelerine alınmamasına karar veriliyor (Böyle bir şey kanunen mümkün değil). Bu arkadaşın tek suçu benimle ilgili şahit olduklarını anlatması(Yani adam gibi dik durması)... Seçimi kazanırlarsa beni cezaevine yollasınlarda, bu arkadaşı niye yollamak istiyorlar bunu gerçekten anlamış değilim (Herhalde doğruyu söylediği için).

Kıymetli dostlarım,bazı samimi arkadaşlarımız, benimde MHP’ye dahil olmam gerektiğini söylüyorlar. Şefkat Çetin ve avanesinin yönettiği bir partiye değil benim, doğru söyleyen, hiç kimsenin acaba alınması mümkün müdür(Doğruyu söyleyenlere layık gördükleri yer yukarıda anlattığım gibi sadece cezaevidir.)?

Son dönemlerde hem şahsımın söyledikleri hem de yapılan hatalı uygulamaların çokluğundan dolayı, Şefkat Çetin ve ekibine büyük bir antipati oluştuğundan bu isimlere, seçim öncesinde başkanlık divanında görev vermeyerek oluşan antipatiyi kırmaya çalışıp, insanlardan tekrardan oy alabilmeye çalışacaklarını öğrendim. Şefkat Çetin ve avanesi başkanlık divanında görev almayacaklar ancak hem birinci sıra milletvekili adayı, hem de partinin ikinci adamı olmaya devam edecekler. Bu tuzağa ne ben, ne beni seven, ne de benim gibi düşünen hiç kimse düşmeyecektir. Tüm il delegelerinin,Şefkat Çetin tarafından tanzim edildiği bir MHP'nin bir daha asla gerçek ülkücülerin eline geçebilmesi maalesef ki mümkün görülmemektedir.

İşte bu sebeple Şefkat Çetin ve avanesi, MHP’den ayrılmadan asla bu partiye oy vermeyeceğiz. Daha öncede söylediğim gibi oy veren akrabalarıma da hakkımı helal etmeyeceğim.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER