Sedat Peker: Bunun Adı Kalleşliktir

Sedat Peker: Bunun Adı Kalleşliktir
Sedat Peker, paralel yapı ile ilgili açıklamasında ilginç olduğu kadar bir o kadar da şaşırtıcı bilgilere yer verdi.

İşadamı Sedat peker, paralel yapının kendisine nasıl bir kalleşlik sergilediğini açıkladığı bugün kü paylaşımında paralel yapının şahsına "Biz ahiret kardeşiyiz, sen bu hareketin gizli kahramanısın." gibi ifadelerde bulunmasına rağmen arkasından türlü dolaplar çevrildiği ve hayatının son 15 yılını mahvettiğini kaydetti.

Paralel Yapının kendisine yaptıklarını 'kalleşlik' olarak nitelendiren Sedat Peker, yaptığı açıklamada, paralel yapıya iyiyden iyiye yüklenirken paralel yapının kendisine nasıl bir kalleşlik sergilediğini detayları anlatırken, "Hem ahiret kardeşiyiz diyeceksiniz, hem sen bu hareketin gizli kahramanısın diyeceksiniz, hem de sacvılarınız gizli tanıklarlar marifetiyle hayali suçlar uydurup, 27 cinayetle ilgili Ankara ve Diyarbakır Özel Yetkili Başsavcılıklarına Ergenekon mahkemesi olarak suç duyurusunda bulunacaklar.' dedi. Peker, ayrıca İşçi Partisi (Vatan Partisi) lideri Doğu Perinçek'in merhametine maruz kalmasının da paralel yapının kalleşliği sonucu gerçekleştiğini ifade ederek, konu hakkında şunları kaydetti: Ceza aldığımda ise İşçi Partisi (Vatan Partisi) lideri Doğu Perinçek tarafından; ‘’Sedat bey, biz hepimiz sizin tahliyenizi bekliyorduk, gerçekten şaşırdık, size haksızlık yapıldı, diye İşçi (Vatan) Partililerin bile şahsıma merhamet duyacağı duruma beni düşürmektir, en büyük kalleşlik.

İşte Sedat Peker'in O Çok Konuşulacak Açıklamasının Tamamı

Kıymetli dostlarım,

Öncelikle TÜRK- İSLAM âleminin Cumasını kutluyor, bu mübarek günün var olan onur ve şerefinizi çoğaltarak, devam ettirmesini YÜCE ALLAH ’tan tüm kalbimle diliyorum.

Kıymetli dostlarım, Bazı genç arkadaşlarımız son günlerdeki yazılarımdan sonra benim paralel yapıya kalleşlik yaptığım yönünde birkaç mesaj yazmışlar. Bu kardeşlerimize kızmadım. Ancak sizlerin müsaadesiyle kalleşliğin nasıl bir şey olduğunu bu kardeşlerimize detaylıca anlatmak isterim.

Bence kalleşlik, dosyada hiçbir suçumun olmadığını el altından bana söyleyip, şahsımı rahatlatıp, eşime başörtüsü, tespih, bana ise içinde Fethullah Gülen yazan ve çok az sayıda üretilen (basında da yer alan) altın saatlerden yollayıp , beni adeta rahatlatırken, diğer taraftan da kendi icatları olan gizli tanık Poyraz’ın ifadeleriyle iki kez peş peşe tutuklayıp, ardından 10 sene ceza verdirmektir.

Bence kalleşlik, bir taraftan insanın yüzüne “SEDAT PEKER bizim ahiret kardeşimiz” diye haber yollayıp, diğer taraftan gizli tanıklar marifetiyle hayali suçlar uydurup,27 cinayetle ilgili Ankara ve Diyarbakır Özel Yetkili Başsavcılıklarına Ergenekon mahkemesi olarak suç duyurusunda bulunmaktır. ( Bu mahkemenin tüm üyelerinin paralel yapının üyesi olduğu herkes tarafından bilinmektedir).

Bence kalleşlik, Ergenekon sanıklarını bile cezaevinde Fethullah Gülen Hoca aleyhinde konuşmayın sakın, ona hakaret etmeyin diye uyaran, şahsıma minnettarlıklarını belirttikten sonrasında, el altından bana yaptıkları oyunlardır kalleşlik. Karar gününde ceza aldığımda ise İşçi Partisi (Vatan Partisi) lideri Doğu Perinçek tarafından; ‘’Sedat bey, biz hepimiz sizin tahliyenizi bekliyorduk, gerçekten şaşırdık, size haksızlık yapıldı, diye İşçi (Vatan) Partililerin bile şahsıma merhamet duyacağı duruma beni düşürmektir, en büyük kalleşlik.

Bence en büyük kalleşlik; Şahsıma ‘’Biz ahiret kardeşiyiz, sen bu hareketin gizli kahramanısın.’’ dedikten sonra MOSSAD ile ilgili konuşmalar yaptım diye, hayatımın son 15 senesini mahvetmektir. Bir gün sizi mahkemeler affetse dahi, sizin ihanetinizden dolayı hayalleri yıkılmış, TÜRK-İSLAM davasına inanmış olan vatan evlatlarının, hiçbir surette sizleri affetmeyeceğine tüm kalbimle inanıyorum.

NOT: 11 Nisan Cumartesi günü İZMİT-MİSİAD (Milliyetçi Sanayici İş adamları) şubesinin açılışına katılacağım. Gelmek isteyen tüm dostlarımız benim davetlimdir.

ADRES: Körfez Mahallesi Ankara Karayolu üzeri Birleşim İş Merkezi No: 119 Kat: 6 Daire 601 Kocaeli/ İZMİT

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER